2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
مردا گیر بدی جبهه میگیرن بنظرم باید زنگ میزد میگفت میخواستم ببینم چکار میکنی دلم تنگ شده منم از صبح ...

شاید حق با شماست  اخه من مجرد هستم 

ولی اون تیکه نیاز نبودش روی مخه   البته شاید استارتر با تندی اعتراض کرده من نمیدونم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما خانوما کلا حساسیم و دوس داریم همسر بهمون محبت کنه نازمون و بکشه وقتی اینکارا رو کنیم میگیم خیلی د ...

بارها بهش گفتم با شرایطی که من دارم نیاز عاطفی بیشتری دارم

بچه مهمون ولی...

میگم وقتی شرایطم نرمال نیست یه احوالی بپرس

عزیزم خیلی حساسی ، اینطوری فقط شوهرتو از خودت دور میکنی ، بارها شده مهمان داشتم همیشه هم خانواده همسرم از شهرستان میان ، صبح تا شب در حال کارم حتی میوه و وسایلی که تو خونه نیست رو خودم میخرم به همسرم زنگ نمیزنم ، خب اون بنده خدا درگیر کار بیرونه ، بعد مهمونی کلی ازم تشکر میکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مثلا بهش میگم زنگ بزن ببین من در چه حالم آخه بچه هم شیر میدم خیلی ضعف میکنم

بچه شیر میدی نباید روزه بگیری که عزیزم  خدایی نکرده ضعف کنی غش کنی کی میخواد به داد بچه‌هات برسه؟؟؟؟؟

بله در این‌مورد حق داری

که حالت رو نمیپرسه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم خیلی حساسی ، اینطوری فقط شوهرتو از خودت دور میکنی ، بارها شده مهمان داشتم همیشه هم خانواده همس ...

برا من بارها اتفاق افتاده

اخه دانشجو هس

بیشتر وقتا با بارداری هم مهمون داری میکردم هم خرید

ولی یه وقتایی ادم دیگه میبره

به نظرم با سیاست می تونی حرفت رو به گوشش برسونی.به این تاپیک بیا و از تجربیات خانم ها استفاده کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/604588/خانمایی-که-سه-سال-و-بیشتر-از-ازدواجشون-میگذره-و-روابط-خوبی-با-شوشو-دارن-بیان-تو-ورود-عقد-کرده-ها-و-تازه-ازدواج-کرده-ها-ممنوع?page=1

برا من بارها اتفاق افتاده اخه دانشجو هس بیشتر وقتا با بارداری هم مهمون داری میکردم هم خرید ولی یه ...

نه عزیز دلم خودتو ناراحت نکن ، چون بچه شیر میدی یکم هم حساس شدی ؛باور کن چیز مهمی نیست ، بخدا به طور معمول هم شوهرم هیچ وقت زنگ نمیزنه ،مدلشه ولی خیلی مهربونه ،یکم باید سیاست داشته باشی ،سعی کن با خوش خلقی و سیاست خواسته هاتو از شوهرت بخوای وگرنه با بد خلقی و غر زدن فقط از هم دور میشین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘