2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ستاره ۵۶۷۱ مشکلت چی دکتر رفتی چی گفت بهت 

من خودم یکسالاقدامم نتیجه نگرفتم اولین بار رفتم دکتر این آمپول نوشت ولی داخل تاپینگ های دیگه بودن کسای ک نتیجه گرفتن برو بزن حتما دکتر ی چیز میفهمه ک میگی تا اونجایی هم ک میتونی رابطه بلند نشو ی خانمی بود میگفت همون برج ک حامله شده شب تا صبح بلند نمی شده تا اسپرم راحت تر برسه بازدارم شده بود منم دارم مراعات میکنم حالا انشالله این برج جفتی باردار باشیم

ببخشید طولانی شد

شما تجربه داری؟؟؟زدی؟؟نتیجه گرفتی؟؟؟ اگر کسی نتیجه گرفته بگه یکم با امیدواری برم بزنم

امیدوار که باید باشی وقتی زدی ۱۳ پریودی برو دکتر سونو کنه ببینه چندتا فولی داری تا بهت یه امپولhcgبده که ازاد بشن بری برا اقدام.سه شب پشت سر هم اقدام داشته باش بعدش یه شب در میون.اره من زدم پارسال نتیجه داد ولی سقط شد.الان هم ۵ تا دارم میزنم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
ستاره ۵۶۷۱ مشکلت چی دکتر رفتی چی گفت بهت  من خودم یکسالاقدامم نتیجه نگرفتم اولین بار رفتم دکتر ...

من نزدیکیکساله اقدامم رفتم دکتر گفتم میخوام باردار شم زودتر کلومفین داد با 2 تا hmg ولیhcg نداد نمیدونم چرا ان شا الله جفتمون در این ماه پربرکت خوشحال باشیم

شما تزریق کردی؟؟؟نتیجه گرفتی؟؟

ن بابا نتیجه نگرفتم هنوزم سینگلم☹☹☹☹

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰