2777
2789
عنوان

خریدن طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 42 پست
7 درصد قیمت هم سود فروشنده اس 9 درصد هم مالیات

کلش و حساب کنه منظورمه  مثلا شما میگی این طلا 474 تومن گرمیه ولی واسه من افتاده 510 تومن گرمی منظورم اینه درصد نزنه  بعد مثلا بگه بزن گرمی 500 واسم تخفیف بگیره اینطوری سرش کلاه نمیره

میره ها کمتر بره 😂😂😂

اجرت هر گرمی حساب میشه .یا مثلا کل طلا میگن اجرتش اینقده؟

نه اجرت مثلا ۲۰ تومن باشه قیمت یه گرم ۴۵۰ باشه ۴۵۰+۲۰=۴۷۰ میشه بعد ضربدر وزن طلا میکنن

❤خدایا سپاسگذارم که برای مصاحبه کاری دعوت شدم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجرت هر گرمی حساب میشه .یا مثلا کل طلا میگن اجرتش اینقده؟

هر گرم   مثلا   2 سال پیش من  النگوهامو گرمی 20 تومن اجرت زد واسم  30 گرم النگو    هر کدوم قیمت روز طلا به اضافه 20 تومن ضربدر 30 گرم  

نه اجرت مثلا ۲۰ تومن باشه قیمت یه گرم ۴۵۰ باشه ۴۵۰+۲۰=۴۷۰ میشه بعد ضربدر وزن طلا میکنن

اره ما چون مشتری بودیم .گف مالیات 16 درصده که برلی شما 14 میزنم .واجرت هم گفت 20 هس برلی شما 15 .ولی بازم گیرشون میاد روش 

مرسی .اون 16 درصده چجوری حساب میشه؟

همون دیگه عزیزم۹٪مالیات+۷٪سودفروشنده =۱۶٪ میشه دیگه البته به نظر من طلای شکسته بگیر که مالیات و اجرت نداره به صرفه تره

مرسی .اون 16 درصده چجوری حساب میشه؟

قیمت کل = ۸%+ (وزن کل× (اجرت هر گرم+ قیمت هر گرم))

مثال۱)

گوشواره میله‌ای به وزن ۸۰۰/ ۵ گرم مورد نظر مشتری می‌باشد. اگر اجرت هر گرم ۲۰۰۰ ریال باشد و قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار ۴۰۰۰۰ ریال باشد قیمت کل را محاسبه کنید؟

قیمت کل گوشواره

۲۶۳۰۸۸=۱۹۴۸۸+۲۴۳۶۰۰=۸%+[۸۰۰/ ۵×(۲۰۰۰+۴۰۰۰۰)]

اگر متوجه نشدید به سرغ یک مثال ملموس‌تر از سایت طلاکاران می‌رویم که این مورد را واضح‌تر توضیح داده است.

مثال :

فرض کنید به یک طلا فروشی مراجعه کردید و یک انگشتر طلا به وزن دو گرم نظر شما جلب کرده حالا قصد دارید آن را خریداری کنید از فروشنده چند چیز را بپرسید یک قیمت امروز چقدر است فرض می‌کنیم هر گرم طلا ۱۰۰۰۰۰ تومان بود وقتی پرسیدید حتما خودتون هم به تابلو نصب شده در فروشگاه نظر بیاندازید که فروشنده قیمت نجومی از خودش بیان نکند، دوم اینکه مزد ساخت یا همان اجرت ساخت آن چقدر است، فرض می‌گیریم اجرت ساخت۵۰۰۰ تومان است و سوم به ترازوی آن نگاه کرده و وزن را خودتان با چشمان خودتان ببینید در بالا گفتیم انگشتر دو گرم بود. خوب اطلاعات اولیه را گرفتید حالا بریم سراغ محاسبه قیمت طلا و اینکه چقدر باید پول پراخت کنیم.

۱۰۰۰۰۰+۵۰۰۰+۷%+۹%*۲gr=244000

خب در مثال بالا که سود را کمی کمتر از فرمول بالا که ۷ درصد است در نطر گرفتیم و  متوجه شدید یک انگشتر دو گرمی دویست و چهل و چهار هزار تومان برای ما آب می خورد که دویست تومن پول طلا و مابقی هزینه های جانبی طلا بود. توجه داشته باشید که در زمان خرید طلا از مغازه‌دار معیارهایی مانند مالیات بر ارزش افزوده ، اجرت ساخت، درصد سود فروشنده نیز به مبلغ طلا اضافه خواهد شد و در زمان فروختن به مغازه‌دار پارامترهایی مانند مالیات بر ارزش افزوده، اجرت ساخت و درصد سود فروشنده از آن حذف و صرفا پول طلای آن قطعه به شما پرداخت می‌گردد، به همین دلیل است که بین قیمت طلا در زمان خرید و در زمان فروش اختلاف زیادی مشاهده می‌گردد و اگر طلای انتخابی شما از سنگ‌های گرانبها یا دیگر سنگ‌ها ساخته‌شود ، این موضوع نیز در قیمت می‌تواند تاثیر گذار باشد.

خوب 16 درصد یعنی هر صد تومنی 16 هزار تومان ؟

ببین یعنی وقتی شما طلارو خریدی مثلا گرمی ۴۵۰ تومن اجرتش مثلا۲۰ تومن و مثلا ۱۰ گرم طلا خریدین شد

۴۷۰۰=۱۰×(۴۵۰+۲۰)

خب الان شما باید ۹٪ این مبلغو به عنوان مالیات بدین یعنی        ۴۷۰۰+۹٪=۵۱۲۳

و ۷٪ این مبلغو به عنوان سود فروشنده پرداخت میکنید یعنی     ۵۱۲۳+۷٪=مبلغ کل قابل پرداخت