2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هزینه هام متفاوت بجا پنچ میگیرن یجا ده یجام سه

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

منم خیییلی اذیت شدم ارزششو نداشت ناخنام داغون شده بود 

من خوشبختانه ناخنای دستمو نکاشتم پامو کاشتم ک واقعا داغون شده انگار ناخنام مرده😶😶

وزن شروع》89.حالا》۷۵.۸۰۰.برنامه 
چقدر میگیرید برای گرفتنش؟

من خودم اگه کار خودم باشه مشتری بخواد برداره هزینه ای نمی‌گیرم ولی اگه مشتری خودم نباشه هر ناخن ۳تومن

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

استون زدم ب پنبه؛پنبه رو پیچیدم دور ناخنم نیم ساعت موند بعدش سوهان انداختم زیرش کنده شد😁😁😎

میشه ی توضیح بدین اواین باره میشنوم؟؟؟ برا چی میکنین؟؟؟؟ 

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍
من خودم اگه کار خودم باشه مشتری بخواد برداره هزینه ای نمی‌گیرم ولی اگه مشتری خودم نباشه هر ناخن ۳توم ...

من تهررانم اینجا خیلی هزینه ها ،زیاده..پشیمونم کاشتم نمیتونم غسل یا نماز بخونم

دلایل زیاد داره شاید خوششون نیومده شاید خسته شدن 

هر چند که هر شیش ماه باید دوهفته ناخنا برداشته بشه تا زیرش یه هوا بخوره

ناخن کاشته شده رو ن ناخنای خودمو😥خب ماه رمضون بود دیگع ترمیم نخاستم خودم ریمو کردم مثلا😁😁

وزن شروع》89.حالا》۷۵.۸۰۰.برنامه 
من تهررانم اینجا خیلی هزینه ها ،زیاده..پشیمونم کاشتم نمیتونم غسل یا نماز بخونم

عزیزم برای غسل که مشکلی نیست ، نمازم مشکل نداره خیلیا الان با کاشت قشنگ نماز و غسل انجام میدن