2821
2789
عنوان

کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 36 پست

اینقد بدم میاد اونایی ک به بچه هاشون دستشویی کردنو پی پی یاد میدن چیه اخه وااالا

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از نوزادی شکمش زیاد کار نمیکرد؟

؟؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اره ولی سفت نبود .دیر کار میکرد ولی یبوس نبود

حتما ببر دکتر عزیزم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
انجیر خیس کن آبش رو بده بخوره.. برگه زرد آلو خیس کن آبش رو بده بخوره.. بچه ای ک شیر مادرمیخوره تا۱ ...

مرسی مامآن مهربون. آخه من میبینم وقتی زور میزنه میخاد بیاد بیرون گریه میکنه  خودشو سفت نیکنه که نیاد

مرسی مامآن مهربون. آخه من میبینم وقتی زور میزنه میخاد بیاد بیرون گریه میکنه  خودشو سفت نیکنه که ...

کره روغن زیتون یا گرچک بمال ب مقعدش حل میشه..

خاک شیرم حتما بده بخوره