2777
2789
عنوان

سحری چی بپزم🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 44 پست
من دیروز باید پری میشدم نشدم چکار کنم انقدد حرص زدم 

ای جان...عب نداره میشی ان شاءالله...من بچه شیر میدم برا همین روزه نمیگیرم پنج ماهشه هنور

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت و عدس و گوشت چرخ کرده؟؟؟؟عزیزم گوشت و عدس کی گفته گوشت چرخ کرده میخاد 

چجوریه شاید نپختم‌تا حالا فک کردم‌منطورتون عدس پلو با گوشته

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
آفرین بهش فک نکرده بودم. ممنونم

قدیما که یذره شرایط بهتر بود من بچه بودم مامانبزرگم همیشه چرخ کرده رو با پیاز ورز میداد و کوچولو کوچلو سرخ میکرد با برنجومیخوردیم یادش بخیر بوش پیچید تو دماغم

برسه روزی که منم تیکر بزنم
میگی مرغ خوردین که🤔 وااااای گفتی منم هوس ته چین کردم😋 از الان سحری درست میکنی مگه؟ من هنوز نشست ...

باید فکر کنم چی درست کنم تا بپزم .اگه چیز ساده انتخاب کنم اخرشب میپزم

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
چجوریه شاید نپختم‌تا حالا فک کردم‌منطورتون عدس پلو با گوشته

عزیزم گوشت و عدس یه غذای محلی ماله اصفهانه  خیلی خوشمزه و مقویه من هرسال مامانم روزه اول ماه رمضان ولسه سحر درست میکنن 

اول گوشت رو با پیاز و ادویه بزارید بپزه وقتی گوشت پخت عدس رو بهش اضافه کن همراه با سیب زمینی تا پخته بشن اخرای پخت هم بهش نمک بزن باید بزاری یکم ابدار باشه مثل ابگوشت ولی محشره بعدش گوشت و مخلفات رو با گوشت کوب بکوب و ابش رو هم جدا کن و با نون تیلیت کن و مخلفات رو که کوبیدی اونم با نون میخوری باز نت سرچ کن مشکلی داشتی خیلی خوشمزه است 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
عزیزم گوشت و عدس یه غذای محلی ماله اصفهانه  خیلی خوشمزه و مقویه من هرسال مامانم روزه اول ماه رم ...

ممنون.یکم شبیه عدسیه با گوشته

عدس پلو کوکو سبزی استنبولی لوبیا پلو کلم پلو هویج پلو خورشت هویج ماکارونی سالاد الویه خورشت ...

ممنون عزیزم❤