2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معتقد جذب نیستم

ربطی به اعتقاد نداره این قانون کائناته ،و چون شما هم تو این دنیا هستی پس برای شما هم هست چه معتقد باشی چه نباشی ، حالا اگه اطلاعاتی راجبش داشته باشی به نفع خودت ازش استفاده می کنی 

كلاس هاشم هست كه هزينه هم ميگيرن

ميري تو جلساتشون انقدر انرژي مثبت هست توي جمعشون

چون اصلا يه كلمه غيبت نميكنن به سحر و جادو معرقد نيستن زباله جايي نميرزن كلا هر چيزي كه منفي باشه ازش دوري ميكنن

براي همه چيز هم شكر ميكنن

من يبار رفتم بينشون بعنوان يه غريبه كه اصلا نميشناختمشون حتي صاحب خونه رو

واييييي استقبالي ازمون كردن روبوسي با روي گشاده باهامون اخوال پرسي ميكردن با دلو جون پذيرايي ميكردن

خوش بحالشون بود كلا

ربطی به اعتقاد نداره این قانون کائناته ،و چون شما هم تو این دنیا هستی پس برای شما هم هست چه معتقد با ...

دقیقا

استادمون میگفت اینکه بعضیا زندگی بدی دارن برای اینه‌که‌خودشون خواستن پس خوب بخواه تا کائنات برات خوب بخوان و اتفاق بیفته

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
من يبار رفتم بينشون بعنوان يه غريبه كه اصلا نميشناختمشون حتي صاحب خونه رو واييييي استقبالي ازمون كر ...

کلاساشون کجا هست؟ اسم استاد‌چی بود؟

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️