2777
2789

تو فرودگاه امام بودم برای یه پروازی بایه خانم کانادایی مشغول صحبت شدیم...راستش من چون عشق زبان انگلیسی دارم...کلا کیف می کنم با حرف زدن باخارجیا😄😄😄😄اینم بگم متولد ایران بود.بعضی جاهارو که نمیفهمیدم فارسی می گفت ولی گیج تر میشدم...مثلا شلوع و پلوغ رو به جای خر تو خر...می گفت خر تو الاغ شد ..بعد اصلاح های بی ربط رو می گفت😐

بعد همینطوری حرف کشیده بود به ازدواجش که گفت  من از شوهرم دارم جدا میشم...گفتم چرا گفتش...اونجا هم زن و هم مرد باید کار کنه..کلا شوهر منم معتقد بود اگر به خورد و خوراک و خونه خوبه...که جفتمون داریم ازش استفاده می کنیم.و تو سهیمی اندازه خودت باید زحمت بکشی....بچه ها کاملا عادی حرف  میزد..و می گفت حق داره ..بعد گفت‌ ولی ما تو ایران  یه مدل دیگه بزرگ شدیم و یه جورایی چون خواهرامو می بینم که خانه دارن حرف منطقی شوهرم به نظرم غیر قابل قبول میومد

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بعد مثل اینکه خواهرش با یه فرد پولدار تو ایران ازدواج کرد طللق گرفت و کلی هم بابت مهریه داد..بعد شوهرش می خندید می گفت مردای ایرانی خیلی بدبختن...بیچاره یه عمر تو خونش خورد ...اخرم ازش کلی پول گرفت و رفت 

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا دارم  دقت  میکنم بدم نمیگه...فکرکن  بشینی خونه یکی  اون پول بیاره..تهشم یه مهرسه بگیری..بعد خداحافظ😐😑

آره دیگه اونا میگن برابری زن و مرد

فمینست ها هم همینو میگن ولی خودشون متوجه نیستن ک چقدر به ضررشونه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
کلا دارم  دقت  میکنم بدم نمیگه...فکرکن  بشینی خونه یکی  اون پول بیاره..تهشم یه م ...

نه خب خانم ها هم کارهای خونه رو انجام میدن

الانم ک مردها فقط میرن سر کار. مدیریت خانواده و خانه با خانمه

بچه اوردن و زایمان دارن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

خوب تو ایرا نه که بدتره..اثاث خونتو کلا زنت باید بخره بیاره!! هیچ حای دنیا از این کارا نمیکنن....

ضمنا همسایه بالایی ما هر روز زنشو چون حقوقشو نمیداد به شوهرش کتک میزد و  اخرم طلاق گرفتن تازه هر دو استاد دانشگاه بودن!!

ت. ایرانم خیلی خانم ها رو بخاطر اینکه کارمنده و درامد داره میگیرن!

م وقع ازدواج به جای قدو بالا باید به اینم توجه کنی که چه خواسته ای از همسرت داری اگر درست انتخاب نکنی فرقی نداره همه جا به طلاق میرسه!

فقط اونجا طلاق بگیری میتونی از اول زندگیتو بسازی ولی تو ایران ویران میشی و طلاق بگیری به عنوان یه شکست بزرگ دیگه شانس ازدواجت مثل گذشته نیست!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

😑😑😑😑

واااا😑مگ همه چی پولههههه؟؟بعدشم مرد وظیفشهههه نیازای مالی همسرشو تایین کنه مهریه ام حق و پشتوانه ی زنه بخدا همین شما خانوما بعضیاتون مردارو گستاخ کردید دیگ مهریه بگیره بعد خدافظ؟؟روحش و جسمش چی این وسط؟واقعن ک

خوب تو ایرا نه که بدتره..اثاث خونتو کلا زنت باید بخره بیاره!! هیچ حای دنیا از این کارا نمیکنن.... ض ...

اره....حرفات منطقیه...

😑😑😑😑 واااا😑مگ همه چی پولههههه؟؟بعدشم مرد وظیفشهههه نیازای مالی همسرشو تایین کنه مهریه ام ...

گلم من نظر شوهر اون خانمرو گفتم....در ضن همه مسگن اونور بهتره ...خب.خارج هم طرف ازدواج میکنه روحی و جسمی اسیب می بینه ولی پولی بهش نمیدن که تهش