2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

| مشاهده متن کامل بحث + 7449 بازدید | 98 پست
نترسبا ولی جدیه برودکتر اینجا که ظاهرا میگن تخصصی نی

نمی‌دونم چرا یهو اینقدر زیاد ریخت. قبل از عید رفتم دکتر. ی محلول داد و یه شامپو.

حالا این سری پس میرم متخصص زنان.که آزمایشها رو بنویسه. اصلا شقیقه ام شده شبیه پیشونی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

این محلولارو استفاده نکن.. فقط قرص آهن و مولتی وینامین بخور..هم برا ضعف بدن .هم برا پوست و موهات&nbs ...

سرخودبده بخدامن اول ویتامین سرخودخوردم ک ویتامینام زدبالا دکترگف نمیگم چ اتفاقی ممکنه برات بیفته میترسی فقط باربیا ازمایش بنویسم ببینم درچه وضعیته ویتامینات

سرخود اصلا  نخور استارتر هیچی

حتی زینک

این محلولارو استفاده نکن.. فقط قرص آهن و مولتی وینامین بخور..هم برا ضعف بدن .هم برا پوست و موهات&nbs ...

خدا رو شکر. قرص زینک رو میخورم. مولتی ویتامین هم هفته قبل تموم شد. اما میگیرم دوباره میخورم

خیلیا توی بارداری ریزش مو دارن..برا من کلا قطع شد.. شاید فقط ۱تار مو بیاد توی برس

آخه منم همینطور شدم بعد از زایمان ریزش شروع شد.هورمونهای دوران بارداری تاثیر داره

آخه منم همینطور شدم بعد از زایمان ریزش شروع شد.هورمونهای دوران بارداری تاثیر داره

برای من دسته دسته میریختا.. ماساژ کف سر و‌مصرف این دوتا خیلی تاثیر داشت برام.. 

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
نمی‌دونم چرا یهو اینقدر زیاد ریخت. قبل از عید رفتم دکتر. ی محلول داد و یه شامپو. حالا این سری پس می ...

زنان چرا

من غددرفتم

بازبپرس ببین متخصص چی بایدبزی

من اصلا براریزشم پوست نرفتم میدونم شامپومیده واثرقطعی نداره

فقط تغذیه،عوامل بیرون مث استرس  اب وهوا شرایط داخلی بدن اثرگذاره توریزش

خیلیا توی بارداری ریزش مو دارن..برا من کلا قطع شد.. شاید فقط ۱تار مو بیاد توی برس

تو بارداری کلا ریزش مو خیلی کمتر میشه و مو حجیم میشه بعد از زایمان از حدود ماه چهار و پنچ شروع میکنه به ریزش شدید

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
تو بارداری کلا ریزش مو خیلی کمتر میشه و مو حجیم میشه بعد از زایمان از حدود ماه چهار و پنچ شروع میکنه ...

پ چرا بعضیا از ریزش مو توی بارداری گله شکایت میکنن؟

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

عزیزم کلا تو حاملگی ریزش مو به خاطر هورمونا قطع میشه و کلی آدم ذوق میکنه عوضش سه ماه بعد زایمان آنچنان ریزش مو میگیره که کچل میشه خخخخخخخ