2777
2789
من که معتاد نی نی سایتم کسی نیست بزنه بگه بخواب دیگه گوشی را هم پرت کنه اونور کجایی مامان

با ۴۱۰ پست تو ۶ماه به خودت میگی معتاد

گیسو ۲۸    ۶۸هزارپست گذاشته رکورددار نینی سایته😂😂😂😂البته نیلای یزودی رکوردشو میکشونه

I am a queen because I have a cute mad king

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهه چطوری ازالیا خوبی تفاهم دارین باهم ازدواج کنید😂😂😂😂😂 من و صدف هم دیدیم تفاهم داریم میخاد ...

سلام

خوبم❤تو خوبی؟

من که ندارم بستنی و یه کاربرا دیگه تفاهم دارن😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
سلام خوبم❤تو خوبی؟ من که ندارم بستنی و یه کاربرا دیگه تفاهم دارن😂

خوبم فدات

😂😂لعنتی خاطرخاهای تو یکی دوتا نیس که

یپا سارایی واسه خودت😂😂😂😂

خوبم فدات 😂😂لعنتی خاطرخاهای تو یکی دوتا نیس که یپا سارایی واسه خودت😂😂😂😂

😂😂😂جوون

هر چی میخوام لایکت کنم امضات میاد جلو چشمم😥

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
😂😂😂جوون هر چی میخوام لایکت کنم امضات میاد جلو چشمم😥

نهههه تو لایک کن خوشحال میشم😂هرجا دیدی بلایک

خلاصه افتخاریه که ازالیا بلایکه ادمو🤣🤣😂😂😂

نهههه تو لایک کن خوشحال میشم😂هرجا دیدی بلایک خلاصه افتخاریه که ازالیا بلایکه ادمو🤣🤣😂😂😂

😐😐😂😂