2777
2789
عنوان

مدفوع سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاي نبات براي رودل هم خوبه، بده بهش. ولي كلا زياد به بچه غذا نده. زياده روي باعث رودل ميشه

الانم شیرمیخواست ندادم آبمیوه بهش دادم .تاصبح بهش شیربدم .فرداچای نباتم میدم ممنون.

منم بدم بنظرت چون سفیدپوستم هست شایدسردی کرده ؟

حالا دادنش که ضرری نداره. منم خیلی سفید پوستم ، یه خانم مسن بهم گفت سردیت شده منم به نظرم مسخره اومد ولی واقعا خوب شدم، نبات داغ بهش بده

اره روزی دوبارکارنیکنه ولی سفت 

ببين غذا بهش برنج و اينا نده فعلا، چهارمغز و هله هوله نده، شير هم نده شير خودش سنگينه. آش و سوپ رقيق بده توش روغن زيتون و آلو بريز،  چاي دارچين كمرنگ با يه كوچولو نبات. با روغن زيتون يا روغن بادوم شكمش و ماساژ بده آروم. جنب و جوش و تحركش و بيشتر كن ايشالا خوب ميشه

حالا دادنش که ضرری نداره. منم خیلی سفید پوستم ، یه خانم مسن بهم گفت سردیت شده منم به نظرم مسخره اومد ...

باشه عزیزم فردابهش میدم حتماتاببرم دکتر.دکترش عصراهست

ببين غذا بهش برنج و اينا نده فعلا، چهارمغز و هله هوله نده، شير هم نده شير خودش سنگينه. آش و سوپ رقيق ...

مشکلم اینه غذاخوب نمیخوره.جنب وجوشم ماشاالله زیادداره خیلی شلوغه .

مشکلم اینه غذاخوب نمیخوره.جنب وجوشم ماشاالله زیادداره خیلی شلوغه .

خب شايد هله هوله ميخوره. يه چند روز تعطيل كن هله هوله رو، چيزهاي ملين بده بهش كه شكمش كار بيفته رودل برطرف شه، آبميوه هم نده فعلا همون نبات داغ و چاي نبات ميدي خوبه

یعنی میشه بخاطرشیرزیادباشع.شمابردین دکتر؟

احتمالا آره. من دکتر نبردم چون فقط موقعی که ماست میخورد اونجوری بود منم خیلی ترسیدم مخصوصا که نتو خوندم .. بعد که ماست نخورد فرداش دیدم طبیعی شد رنگش دیگخ دکتر نبردم سنشم حدودای همین پسر شما بود فکزکنم 

احتمالا آره. من دکتر نبردم چون فقط موقعی که ماست میخورد اونجوری بود منم خیلی ترسیدم مخصوصا که نتو خو ...

ممنون عزیزم‌فرداصبح ببینم باچای نباتم خوب نشد میبرمش دکتر.خیلی لطف کردین یکم اروم شدم.

تو غذاش ماش بریز.. اگر شکمش خیلی سخت کار میکنه یکم روغن زیتون بریز تو سرنگ مثل شیاف بریز داخل مقعدش زود خوب میشه.. شیرو بهش نده ببین با نخوردن مدفوعش طبیعی میشه..

نگران بدغذاییش نباش دوره ای ان بچه ها. هرازگاهی چیزای مقوی رو مثل وپ درست کن میکس کن آبلیمو اینا بزن بخوره

ممنون عزیزم‌فرداصبح ببینم باچای نباتم خوب نشد میبرمش دکتر.خیلی لطف کردین یکم اروم شدم.

ایشالا که هیچی نیس. منم خیلی نگران شده بودم درکت میکنم. شیرو قطع کن اوضاعشو چک کن