2777
2789
عنوان

بچه هاواقعا دغدغه ی رمضون باید این باشه ایا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من موندم کسی که اینقدر این چیزا واسش مهمه مرجع تقلیدش و این همه کارشناس دینی رو خدا ازشون گرفته که میان اینجا در مورد روابطشون حرف میزنن بعد پررو پرروام میپرسن خب من کی با شوهرم رابطه داشته باشم پس

سه بار تاپیک زده رابطه تو ماه رمضون، تابلوئه مرده

اره فقط نمیدونم چرا پر بازدیدم شده

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
بعد همین خواهرا حرف رابطه جنسی بشه اخ و پیف میکنن..انگار دارن از پی پی حرف میزنن ولی حالا آمپرشون زد ...

🤔🤔🤔😳😳😳😳😳

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
اره فقط نمیدونم چرا پر بازدیدم شده

منک دوسدارم بخونم ببینم مردم چیکار میکنن😂

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
من موندم کسی که اینقدر این چیزا واسش مهمه مرجع تقلیدش و این همه کارشناس دینی رو خدا ازشون گرفته که م ...

اره خب

من میگم فکر نا خود اگاه بیشتر نگران ایناس تا اینکه دیگه ب مناسبت رمضان بیشتر به دعا و مناجات فکر کنه.

فکر می کنم این ماه فرصتیه واسه تزکیه نفس نه اینکه کل مسایل زندگی رو دنبال خودمون بکشیم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز