2777
2789
عنوان

آرایشگر داریم تو سایت؟

183 بازدید | 19 پست

سلام

ازتون یه سوال دارم خانومای آرایشگر

چرا اکثرا اصلا به مدلی که مشتری میخواد توجه نمی کنید؟

حتی اگه عکس هم بدن بهتون!

من الان یک هفته اس میخوام برم مو کوتاه کنم

همه اش نگرانم گند نخوره به موهام

من رفتم همونجوری که خواستم برام چتری زدن جای خوب برو اگه بلد نباشن زور که نیس

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون احتمالا بلد نيستن اون مدلو يا سخته

حالا شما يه مدل عجيب غريب بده بهشون در نهايت يا كوپ يافارا ميزنن😑 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
من رفتم همونجوری که خواستم برام چتری زدن جای خوب برو اگه بلد نباشن زور که نیس

من شهرستانم

باور میکنی تا بحال چندین بار آرایشگاه عوض کردم

هر طور خودشون میخوان میزنن

من ابجیم ارایشگره،،یبار گند زد به موهای مشتری،،بعد اخر سرموهاشو سشوار کرد و اینا بعد مشتریش بهش گفت ولی این مدلی نیس که من خواستم،،بعد اجیم بش گفت،،ارایشگر بهتر بلده که چی به چهره ی شما میاد😂😂😂اونم قانع شد،،ولی اون تازه ارایشگر شده بود،،الان کارش بیسته

انواع مانتو،،شلوار،،لباس بچگانه،،کفش ،کیف،،پارچه باقیمت باورنکردنی دارم،،شماره تماس09050354128😍بوتیک شیک پوشان اینم لینک کانالم@mantoarzan7
چون احتمالا بلد نيستن اون مدلو يا سخته حالا شما يه مدل عجيب غريب بده بهشون در نهايت يا كوپ ياف ...

آرایشگر های شهر ما 

که انگار فقط فارا بلند 

یکم خورد میکنن از کنار و تمام

دفعه آخر که رفتم آرایشگاه شبیه پسرای زمان شاه شده بودم

من شهرستانم باور میکنی تا بحال چندین بار آرایشگاه عوض کردم هر طور خودشون میخوان میزنن

بدتر از اون اینه که من تازه موهامُ کوتاه کردم اولش پرسیدم هزینه رو گفت ۳۰ آخرش که میخواستم برم ۵۰ گرفت 😕 احساسِ زرنگی ام میکنن لابد فقط باعث میشن دیگه پاتو اونجا نذاری دزد_نباشیم😒#  

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
من ابجیم ارایشگره،،یبار گند زد به موهای مشتری،،بعد اخر سرموهاشو سشوار کرد و اینا بعد مشتریش بهش گفت ...

تازه کار اینجور کنه باز قبولِ

طرف میبینی ده سال آرایشگاه داره یه مدل ساده بلد نیست اخه