2777
2789
عنوان

حمله شپشها

190 بازدید | 22 پست

دوستان جلو سر موهام   چیزهایی سفیدشبیه شوره سر هست  تقریبا ۱هفتس میبینم 

شامپو ضدشوره زدم  بعد خشکدشدن دیدم کم بیش هستن و حتی با نمک سرمو ماشاژ دادمداخل حمام  شستم   دیدم رفتن  باز الان پره  اخه شوره سر باشه ب راحتی موهاتو تکون بدی شانه بزنی جاب جا میشن اما این نمیرن  مگر با دستم بکشم بیرون  کپیشوره سر   هستن     از کجا بدونم دچارشپش شدم یانه  نگرانم

اقا من دلم میخاد ی بار کچل کنم موهای جدید دربیاد شوهرم نمیزارع

شپش داری

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو یه نفر کامل نگاه کنه ، شپش اندازه کنجده 

من خارش سر داشتم پوسته پوسته میشد

رفتم دکتر احمق حتی شپش ندید با چهار تا پوسته گفت رشک شپشه ینی مردمو زنده شدم از استرس

کل زندگیمو با اب جوش شستم

اخرشم با تعویض شامپو خارش سرم برطرف شد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ن گلم اونام ی جور شورس میچسبه ب موها 

منم دارم ازشون .اولا فک میکردم نکنه 😢😭😭شپش زده باشم .بعدش دس میزدم ب موهام تو دستم پدر میشد 

الان یکم کمتر شده

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

عزیزم یه تار موت که از اون سفیدا داره رو جدا کن آروم با انگشتت تکون بده تار موت رو ببین جدا میشه یا نه اگه دیدی جدا نشده و نیاز هست که با ناخنت جداش کنی متاسفانه رشک هست و باید درمان کنی،فقط لطفا تحت نظر پزشک!