2777
2789
عنوان

خسته ام 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 28 پست
خوب پسرتو که نمی تونه بگیره این از این حالا واقعا میخای جدا بشی؟ شوهرت مشکلش چیه؟ اگه اهل خیانت ی ...

یه بار بهم خیانت کرده بهش شکاکم اعتماد ندارم دیگه بهش ‌.سرکار میره میاد حوصله نداره اصلا تو خونه بهم کمک نمیکنه دیگه دیوونه شدم

پرهام یعنی فرشته خوبی ها❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرتون دقیقا از رفتارای شما ناراحته مردها مثل ما زنا نیستن اصلا با اومدن بچه نمی تونن فداکاری کنن و از خودشون و رابطشون بگذرن حودت میگی پسرم اومد دنیام شد و اونم حسادت میکنه خب شما باید تعادل برقرار کنی به همسرت توجه کن شبا پسرتو زود بخابون بیا پیش همسرت نوازشش کن باهاش حرف بزن بگو نیازش داری و میدونی با تولد پسرت توجهت کمتر شده اما دلیلش دوس نداشتن نیس چون بچه ضعیف تره و نیاز به مراقبت بیشتر میخاد و اینا خلاصه تلاش کن رابطتون مث قبل بشه خیلی این مرحله مهمه و برای خیلی ها پیش میاد

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

بگو اگه قبول نميكني خوب بيا بريم مشاوره حداقل بخاطر بچه

میگه خودت برو بهش گفتم میگه تو مشکل عصاب داری میگم خوب تو کاری میکنی که من عصبی میشم میگه تو افسرده ای 

یه بار بهم خیانت کرده بهش شکاکم اعتماد ندارم دیگه بهش ‌.سرکار میره میاد حوصله نداره اصلا تو خونه بهم ...

اقلا خودت برو پیش مشاور 

صحبت کن ببین میشه راه حلی پیدا کرد یا نه

و خدا برای من کافیست.....
میگه خودت برو بهش گفتم میگه تو مشکل عصاب داری میگم خوب تو کاری میکنی که من عصبی میشم میگه تو افسرده ...

چند روز به حال خودش رهاش كن اگه چيزي گفت بگو نميخوام عصبي بشي

یادت نره شکستن دل تاوان دارد.یادت نره عمر و جوونیت پایان داره....
همسرتون دقیقا از رفتارای شما ناراحته مردها مثل ما زنا نیستن اصلا با اومدن بچه نمی تونن فداکاری کنن و ...

همین کار و میکنم شبا انگار همش دنبال دعوا میگرده 

چرا نرم نمیشید باهم چرا باهم مث دوتا ادم عاقل حرف نمیزنید اگ مشکل تون فقط دعوهاتونه اگ سر خانواده ها ...

فقط خیانتش باعث دوریم شد ازش 

همین کار و میکنم شبا انگار همش دنبال دعوا میگرده 

خب زمان میبره ضمنا شما ناخاسته حس حسادتش رو زنده کردی و دعواهای اخیر هم زمینه ذهنی بدی ایجاد کرده 

البته خی لی درکت میکنم شما خودت خسته جسمی روحی هستی چون بچه که میاد تمام انرژی آدمو میبره اما صبور باش یادت باشه مردها فقط ظاهرشون بزرگ شده درونشون ی پسر بچه کوچولوی محتاج توجهه 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

خب زمان میبره ضمنا شما ناخاسته حس حسادتش رو زنده کردی و دعواهای اخیر هم زمینه ذهنی بدی ایجاد کرده&nb ...

منم احتیاج به توجه دارم همش از دعوا خسته شدم همین که پسرم وقتی گریه میکنه میاد بغل من احساس آرامش میکنه ساکت میشه همین باعث میشه نسبت بهش علاقه بیشتری داشته باشم

منم احتیاج به توجه دارم همش از دعوا خسته شدم همین که پسرم وقتی گریه میکنه میاد بغل من احساس آرامش می ...

بله این حس طبی عی ه شما مادری و بچه جزیی از وجودته اما مردا اینطوری نیستن و بیشتر از بچه ها نیاز به زن و توجه و نوازشش دارن من هم پسرم الان ۴۷ روزشه اوایل شوهرم اینطور  بود ت خود بود بدقلق شده بود یه بار باهاش حرفیدم و نوازشش کردم خودش گفت چقد حس تنهایی میکنه و من باهاش حرف زدم الانم مثل دیشب گاهی میام بغلش میکنم و جبران مافات چون شب بیداری داره پسرم و شوهرم مجبوره اتاق دیگه بخابه تا صب بره سر کار 

ضمنا مردا اصلا براشون کار خونه و نگخداری بچه زیاد مهم نیس در حد توان انجام بده ببشتر استراحت کن اومدش انرژی داشته باشی نه از سر خستگی درگیر بشی

بله این حس طبی عی ه شما مادری و بچه جزیی از وجودته اما مردا اینطوری نیستن و بیشتر از بچه ها نیاز به ...

من شده از خستگی نتونستم شام درست کنم این یه بهونش بوده واسه دعوا وقتی اینطوری دلمو میشکونه دیگه دلم باهاش نیست اصلا