2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از در هتل که میرید تو یه نفر میاد برنامه های تفریحی رو بهتون میگه و قیمت ها و ..

به نظرم جنگ شب برنامه خنده داری بود بلیطش هم قیمتش زیاد نیست 

دلفین ها رو من اصلا لذت نبردم 

کشتی های تفریحی هم بود دوتاش رو رفتیم برنامشون جذاب نبود 

الان کیش خیلی گرمه سعی کنید برنامه های شبش رو برید طی روز گرماش کلافه کنندس بخصوص بعد از ظهر ها رو حتما تو هتل بمونید 

ما هیچی کم نذاشتیم همه جاهای دیدنشو رفتیم .بهترین رستورانهاش رستوران کف شیشه ای ،سافاری...کلا 3تومن ...

با همه چی؟ یافقط تفریح؟ بلیط و هتلم باهمون 3 تومن رد کردین؟ 

فقط برای تفریح؟ 

بله

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
با همه چی؟ یافقط تفریح؟ بلیط و هتلم باهمون 3 تومن رد کردین؟ 

کلا دیگه هتل و صبحونه رو تور هست .فقط میمونه ناهار و شام که اونم غذاهاشون هم خیلی گرونه هم مفصل یا ناهار بخورید یا شام😆 فقط خرید نکنی هم بدرد نخوره وهم گرونه بچه هم یکم دستوپا گیره ولی خب چاره ای نیس خاطره میشه

چرا به خاطر همین گفتم بعد از ظهرها نرید بیرون بچه مریض نشه  اصلا گشت های بعد از ظهر رو نرید تو ...

من شوهرم سالی یه هفته مرخصی داره تمام زورمو دارم میزنم که بشه بریم سفر، متاسفانه سال بدی رو پشت سرگذاشتیم کاش بشه یه هفته بی‌خیال همچی شد و زندگی کرد

هر بليط تفريحي بخواين كمتر از ١٠٠تومن نيست برا غذا هم بايد اشپزخونه هاشو پيدا كنين قيمتاش خيلي بهتره سعي كنين هتل ك ميخواين برين نزديك اسكله و مركز خريد باشه ك پول تاكسي ندين 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻