2777
2789
عنوان

آدمای نحس

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 71 پست
تعدادشونم زیاده ۵ تاخواهرن بماند که هرکدوم چندتا زاییدن و افکارشونو به اونا تزریق کردن بخدا وقتی مج ...

اینجور مواقع با خودم میگم خدایا خودت خجالت نکشیدی از چیزی ک خلق کردی

هرکسی یک دلبر جانانه دارد من تورا😍❤
خدایا واقعااااا این آدمای بیشعور رو تو آفریدی؟؟؟؟؟ جلل الخالق

کاراشونو بگم بیشتراز این متعجب میشی! بخداقسم خیلی ترسناکن خیلی

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجور مواقع با خودم میگم خدایا خودت خجالت نکشیدی از چیزی ک خلق کردی

خدا چیکارکنه نه بابا نگو اینجوری

تربیت غلطه دیگه.اینم بگم بچه بودن پدر مادرشون طفلیا فوت شدن.تو شرایط روحی بدی بزرگ شدن شاید ب اینم باشه.

مثلا من هیجوقت جرات نکردم خرگوش بخرم یا ترشی بذارم

میگن بابات میمیره

قشقرق بپا میکنن!!

به اینجور نحسی اعتقاد ندارم .ولی شب مهریه برون من که فرداش عقدم بود برادر و پسر عموی شوهرم با زنهاشون اومده بودن .شوهر دخترعموشون رو هم  آورده بودن بخاطر اینکه بعداز ۲۰سال هنوز بچه دار نشده بودن میخواستن همون شب بعداز مهربرون من برن کارهای طلاق اون رو راست وریس کنن 

منم تقریبا ۵ سال میگذره نازا شدیم .از بی عقلی اونا متنفرم .که چرا یه آقای که میخواد همون شب کار طلاق رو یکسره کنه آورده بودن تو مراسم عقد من 

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
دیگه از ادمی ک سطح تفکرش تا همین حده ک نباید ناراحت شد ... 

ناراحت نمیشم هرسری متعجب میشم.بچه های همشونم تحصیل کرده ان ولی دریغ از یذره فهم و شعور

غرقن تو خرافات

مثلا یکی عطسه میکنه سری کارای عجیب میکنن

پشت گوششونو میخارونن یا زیر باسنشونو😂😂😂فقط خدا میدونه دیگ هرچی بگم کمه

واس چی خودتو ناراحت میکنی..اصن فدای سرت . هرکی شخصیت خودشو نشون میده .. ایجوری بهتر آدمای دورو برت ...

آره ولی همین ادما باعث شدن مادر من از بابام جدابشه

ضربه هارو خوردیم دیگه جا نداریم

به اینجور نحسی اعتقاد ندارم .ولی شب مهریه برون من که فرداش عقدم بود برادر و پسر عموی شوهرم با زنهاشو ...

من خودم به شخصه به این چیزا اعتقادی ندارم چون به بالاسریم اعتماد و اعتقاد دارم نه به بنده هاش

ناراحت نمیشم هرسری متعجب میشم.بچه های همشونم تحصیل کرده ان ولی دریغ از یذره فهم و شعور غرقن تو خراف ...

😂😂😂 جالبه .... حالا جالبتر اینکه ادمهایی ک اینجوری ان واقعا هم این انرژیارو جذب میکنن ب خودشون برا همین براشون اتفاق میفته ... 

متاسفانه تو اقوام خودمم زیاد میبینم 

درد ها دادی و درمانی هنور 📚
خدا صبرت بده

عروسی پسرعمم.عمه بزرگم اومد گفت فکر میکردیم تو نیای عروسی.میگم وا چرا

میگه مگه عاشق پسرعمت نبودی؟

گفتم یاحسین عشق چی کشک چی چرا وصله میچسبونین اخه

عروسی پسرعمم.عمه بزرگم اومد گفت فکر میکردیم تو نیای عروسی.میگم وا چرا میگه مگه عاشق پسرعمت نبودی؟ ...

😂😂😂😂😂😮😮😮😮😮😮😮

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن