2777
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 19 پست
من فکر میکنم عیبه و ناقص شدم

خیلی به خودت سخت میگیری الان به خاطر استفاده از گوشی بیشتر مردم عینکی اند همه دکتر مهندسا و استاد دانشگاه ها عینکی ان اگه همه با دید تو به عینک نگاه کنن باید دپرس بشن 

شوهرتونم عینکیه؟؟؟ به نظر شما واس پسرا مهمه عینکی بودن؟؟؟ من نمی تونم به خواستگارام بگم عینکی ام

نیازی نیست به خواستگارا بگی  تو جلسه خواستگاری عینک بزن . چیز بدی نیست که اینقد بزرگش کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی به خودت سخت میگیری الان به خاطر استفاده از گوشی بیشتر مردم عینکی اند همه دکتر مهندسا و استاد دا ...

واقعا مشکل بزرگی نیس؟؟؟

من همش دارم غصه میخورم..

من الان دوساله عینکیم ولی هیچ کدوم از فامیلامون نفهمیدن چون نمیزنم...فک میکنم اگه بفهمن از من بدشون میاد...وقتی عینک رو چشممه با مامانمم اعتماد به نفس حرف زدن ندارم همش عینکمو درمیارم...

منو چهارتا از همکلاسیام تو یه سال عینکی شدیم اما اونا عین خیالشون نیس ولی من هنوز باهاش کنار نیومدم...

تازه حس میکنم دیگه نمی تونم ازدواج کنم چون هیچ پسری از دختر عینکی خوشش نمیاد 

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
راستی من ازدواج کردم اصلا بحثی پیش نیومد که بگم چشمام ضعیفه خودمم یادم نبود چون واسم عادی شده😂😂 ش ...

شماره چشماتون چنده؟؟؟

لنز میذارین؟؟؟

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
شماره چشماتون چنده؟؟؟ لنز میذارین؟؟؟

خیلی وقت پیش شاید 15سال پیش دکتر رفتم با دختر عموم تقریبا مثل هم چشممون ضعیف بود زیاد نبود ولی واسع دوتا مون عینک تجویز کرد 

من اصلا نمیزدم مگه اینکه سرکلاس فقط وقتی ازروتخته یادداش میکردم ازعینک متنفربودم

ولی دختر عموم استفاده کرد حتی شبا موقع خواب ور میداشت 

حالا بعد ازاین همه سال اون هنوز عینک میزنه چشامشم خیلی بد شکل شده قشنگ معلومه عینکیه ولی من نه 

چشامم خیلی ضعیفتر شده البته دختر عموم با وجود اینکه عینک میزد ازمن ضعفتره شده

بعضیا میگن عینک نزنی بدتر میشی یابزنی دیگه بیشتر نمیشه همش حرفه 

بنظرمن اگه شماره چشمت خیلی زیاده که لازم به عینک داری حتما عمل کن یا موقتی لنز بذار 

وگرنه فعلا بیخیال شو لازمم نیست به خواستگارت بگی مگه اینکه بپرسه خدایی نکرده مریضی که نیست نقطه ضعف نشون نده