2777
2789
پسر جاریمم که ۶ سالشه داره و الان یک ساله تو بیمارستانه دکتر گفته ۳ سال طول میکشه و آخرش هم پنجاه پن ...

جدی؟بچه ها رو من تو سایت دیدم ۶۰ درصد درمان میشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از دوستای فامیلی ما هستن.هفته ی پیش مثل اینکه روی پاهاش لکه های سیاه دیده میشه میبرنش دکتر و ازمایش ...

پس وضعیتش خطرناکه

امیدوارم شفا پیدا کنه

اما واقعیتش اینه که چندماه بیشتر زنده نمیمونن

اولین شیمی درمانی هم خطر زیادی براشون داره

البته خدا بزرگه.

ببخشید استارتر

دیشب اینترنتم قطع شد نتونستم جواب بدم

سؤالی داشتید درخدمتم.

برادرم مبتلا بودن

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
پس وضعیتش خطرناکه امیدوارم شفا پیدا کنه اما واقعیتش اینه که چندماه بیشتر زنده نمیمونن اولین شیمی ...

جدی میگین؟کاش این بنده ی خدا شفا پیدا کنه.فقط خدا بهش کمک کنه.برادرتون به چه نوعی مبتلا بودن؟چند سالشون بود که مبتلا شدن؟

جدی میگین؟کاش این بنده ی خدا شفا پیدا کنه.فقط خدا بهش کمک کنه.برادرتون به چه نوعی مبتلا بودن؟چند سال ...

ان شاالله شفا پیدا کنن.

برادرم۱۹سالگی مبتلا بهcml شدن و ۳سال بعد وارد فاز خطرناکamlشدن و حدودا یک سال بعد از دستش دادیم

افرادی که مستقیما بهaml مبتلا میشن متاسفانه زودتر جونشونو از دست میدن

ان شاالله معجزه بشه و خدای بزرگ این پسر جوون رو شفا بده

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
ان شاالله شفا پیدا کنن. برادرم۱۹سالگی مبتلا بهcml شدن و ۳سال بعد وارد فاز خطرناکamlشدن و حدودا یک س ...

خدا رحمت کنه برادرتون رو.دعا کنین که شفا پیدا کنه

سلام استارتر‌ جان‌....امیدوارم خوب و خوش باشین و بیمارتون‌ شفا پیدا کرده باشه....

میدونم تاپیک قدیمی هست‌...میخواستم بپرسم وضعیت بیمارتون‌ چطوره؟ ... من هم یکی از نزدیکانم‌ دچار نوع حاد این بیماری شدن در عرض یک ماه فهمیدین‌ خیلی حاد و پیشرفته هست‌...ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

ان شاالله شفا پیدا کنن. برادرم۱۹سالگی مبتلا بهcml شدن و ۳سال بعد وارد فاز خطرناکamlشدن و حدودا یک س ...

خدا رحمتشون‌ کنه‌...خیلی ناراحت شدم‌...

تحت نظر کدوم دکتر بودن ؟ 

دکترا‌ مریض ما را قبول نمیکنن‌ متاسفانه 😢

سلام استارتر‌ جان‌....امیدوارم خوب و خوش باشین و بیمارتون‌ شفا پیدا کرده باشه.... میدونم تاپیک قدیم ...

سلام خوبین؟انشاالله خدا همه ی مریضا رو مخصوصا سرطانی ها رو شفا بده.راستش بیمار ما الان ۶ دوره شیمی درمانیشو گذرونده و فعلا تحت نظره.امید به خدا

خدا رحمتشون‌ کنه‌...خیلی ناراحت شدم‌... تحت نظر کدوم دکتر بودن ؟  دکترا‌ مریض ما را قبول نمیک ...

ممنون عزیزم

دکتر مهرداد پاینده

کدوم شهر هستید؟

الان توی چه مرحله ای از بیماری هستند؟