2777
2789
عنوان

شوهر روانی😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4233 بازدید | 191 پست

باز خوبه لیوانشو نزده تو کله تو😞

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داره اون رواني نيست شما توجهي به ميزان روابطت اطرافت نداري 

😥😥جدی اخه وقت دکتر میخواست زنگ زد به من چی بگم بگم زنگ نزن 

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
😶نامزد دوستمه خیلیم همو دوست دارن طرز صحبتشه هی میگه قربونت بشم و اینا

عزیزم اگر دوست دختر دوست همسرت به گوشی شوهرت اس بده وبگه داداش گلم و اینا. نمیای اینجا تاپک بزنی خانوما خیانت دیدم

اگر شوهرت روانی بود جرات نمیکردی با دوستت هم حرف بزنی چه برسه با دوست پسره دوستت  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خيلي رسمي شماره دكتر رو ميدادي خودش وقت بگيره 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

الان یه سری میان میگن وا چرا به هم جنس خودتون حق نمی دید 

حتما اقا هستید 

چرا باید مرد ها به ما بی اعتماد باشن 

و یه حمله حسابی به کسایی که از شوهرش طرف داری کردن 

ولی در کل بستگی به اخلاق و رفتار شما و عرف خانوادگی تون داره یکی خیلی راحت میگیره یکی نه 

شما و همسرتون باید به هم و عقایدتون احترام بزارید و هم رو حساس نکنید 

خودت هم جای شوهرت بزار ببین چه رفتاری میکردی 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

اگه شوهر من بود، منو زنده نمیذاشت.... شوهرت چه خوب برخورد کرده

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

خط تو عوض کن...به دوستت بگو به نامزدش نده بگو میاد میدونم شوهرت چشم پاوه ولی شوهرم حساسه

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚