2777
2789
عنوان

زندگی خیلی قشنگه😍

1135 بازدید | 23 پست

سلام

بیاید بجای اینکه همش از بدیای زندگی بگیم

یبارم بشینیم از خوبیاش بگیم و به خودمون و اطرافیانمون انرژی مثبت بدیم😍

خیانت_قهر_دعوا_کتک_تجاوز_شوهرِبَد_جاری گوسفند_مادرشوهرِنادون_خواهرشوهرنکبت

😂😂اینا همش تاپیکای نی نی سایته

بیاید یکم مثبت.اندیشی# کنیم.حتی اگه الان کلییی مشکل داری بیا یکم خوشگلیاشو ببین.نگو من هیچوقت خوشحال نبودم و لحظه خوبی نداشتم تو زندگیم!چون این محاله!

از خوشبختیاتون بگید(نگید داره پز زیرپوستی و..میده یکم مهربون باشین).مجردا رو از زندگی نترسونیم.متاهلارو شکاک نکنیم به همسراشون 

مثلامن خودم باتمام مشکلاتی که دارم خیلی خوشبختم چون واسه همسرم میمیرم و اونم عاشقمه! نعمت بزرگی به اسم پدر و مادر دارم حتی اگرکنارم نباشن(طلاق گرفتن).همسرم بیشتر وقتا ازم حمایت میکنه باتمام بداخلاقیاو بی منطق بودنش(کنار هر نکته منفی یه نکته مثبته)خوشحال و خوشبختم که کنارهمیم و زنده! اگر یک ثانیه نباشه زندگی بی معنیه واسم!(دنیا دنیا مشکل داریم ولی نکته های مثبت کم نیست)و خیلی چیزای دیگه!

بفرمایید نوبت شماس😍🙌

انرژی-مثبت#  زندگی_شخصی# متاهل_بودن_زیباس# ما_خوشبختیم#  

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

جاری گوسفند😂😂😂

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدای شکرت که پول حلال تو زندگیمونه 

این چیزی که خیلی براش خداروشکر میکنم

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

اره خداییش پیوندای زندگی خیلی قوی تره .من عاشق زندگیم حتی تو همین مملکت کوفتی 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
💩تو زندگی

درتایید کلام استارتر اینو فرمودید‌؟😂😂😂

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

خوشحالم ک خوشبختی.انشاالله همیشه و همیشه خوشبخت بمونی.برای خوشبختی و حال خوب نی نی سایتیها هم صلوات میفرستم.

والا ت این دوره‌ زمونه فعلا ک همش بدی هس

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خدا  خیرت بده

من خودم  عاشقم . ب عشقم زنگ زدم

گفتم تو تاپیکی خوندم ک اخلاق شهر شما فلانه و اینا 

گف اره ایجورن مال اونشهر.ولی منم خوشم از اخلاقشون نمیاد

تو الان عه اخلاق من ناراضی هستی؟گفتم نه والا عاشق همین اخلاقت شدم ک موندم ب پات

یکم ما مجردارو امیدوار کنین ب ازدواج😶😶