2777
2789

من خودم مجردم😂😂اگه یکی رو به غلامی قبول کردم میام بهتون میگم😂😂حالا فعلا شما بگید

‏جواب کوتاه یعنی ادامه نده حوصله تو ندارم💆😌

خخخخ غلامی 😜

هیچی خواهرش پیشنهاد داد 😂😂😂

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری م فامیل دور بابام بود معرفی مون کرد بهم

رسمی اومد خواستگاری😎😎😎

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

هیجی پشت تلفن گفت با من ازدواج میکنی؟خیلی استرس داشت.

منم سکوت کردم تا یک دقیقه هیچکدوم حرف نزدیم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

دوس بودیم

مریض شده بود

ب روز گفت ماری ب مامانم گفتم تو رو میخام ابجیم اینا هم اینجان ب نظرت موقعیت مناسبیه؟خانوادت قبولم میکنن؟

و من فک کردم ج خبره شوهر کردن 😁

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

رفتیم کافی شاپ تو بستنی حلقه گذاشته بود🙂وقتی حلقه رو برداشتم یه لبخند ملیح زد و گفت با من ازدواج میکنی؟ تخیلات_یک_سینگل#  

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

کنار دریا بودیم وداشتیم غروب دریارو نگاه میکردیم..

بادمبخورد توموهام

سکوت سنگینی بود

یهو یه اقایی باگیتارش اومد پیشمون واهنگ مورد علاقمو زد و همسرم زانو زد جلوم ودرخواست ازدواج کرد😪

برگرفته از کتاب شتر درخواب بیند پنبه دانه😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

پسرعممه همسرم .یه روز داشتیم همینجوری دختر دایی پسر عمه ای   حرف میزدیم یهو گفت اگه ازت خواستگاری کنم چی میگی؟منم دوسش داشتم از قبل گفتم قبول میکنم😊دیگه 11 ماه طول کشید تا خانوادم اجازه دادن بیان خواستگاری