2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشم میاد همه جا هستیا😆

همیشهـ در صحنه  

(: جوونی چیه حاجی اندازه یه پیرمرد 80 ساله سختی دیدیم تو این زندگی کوفتی:))- عآدَمآیِه‍ موَقتی وَ زَخمآیِه‍ ابَدیـ هیچکدومِشونو باور نَکن، هَمشون اِدعان! -مُورفینِ این قَلبِ شِکَستهِ شُدی:)♡شَبیهِ آخرینْ سیگآرِ قَبلِ تَرک دِلچَسبے :)! 
دلم یه خونه دلباز پر پنجره میخوات که بتونم راحت نفس بکشم تو غربت تو خونه دلگیر دلم بدجور گرفته

خودت به یه چیز توب سرگرم کن اهنگ غمیکن گوش نده دست خودت شاد باشی یاناراحت توی که به مغزت فرمان میدی تو هر شرایطی میشه شاد بود

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
اره همشم پست اول خودتی معلومه مث من بیکاریا😄

بلیـ میگمآ معنی اسم کاربـریت چیع؟

منـ یاد هوشنگ میوفتم  

(: جوونی چیه حاجی اندازه یه پیرمرد 80 ساله سختی دیدیم تو این زندگی کوفتی:))- عآدَمآیِه‍ موَقتی وَ زَخمآیِه‍ ابَدیـ هیچکدومِشونو باور نَکن، هَمشون اِدعان! -مُورفینِ این قَلبِ شِکَستهِ شُدی:)♡شَبیهِ آخرینْ سیگآرِ قَبلِ تَرک دِلچَسبے :)! 
😅😅😅به زبون محلی یعنی بریم🤗

هرچی خودمو میگیرم و روحیه مو به خاطر شوهر و بچه هام خوب نشون میدم اما بعضی وقتا واقعا کم میارم

کم نمیاری داری تلقین میکنی یه زن قویی تر ازاین حرفاس خدا به هرکسی اندازه صبرش غم میده پس میتونی تحملش کنی 

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل