2777
2789
عنوان

شام چی داریییییید؟؟؟؟😱😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 49 پست
جات خالی دیشب استانبلی پلو داشتیم سحر باسبزی خوردن😋😋😋 بچه ها حتما ماه رمضون سبزی روبیترید تو برن ...

😢😢😢😢😢😢😢میخوامممممم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت من باردارم و کاش یکی بود واسم غذا میپخت😢دیشب شام نخوردم صب ۴لقمه نون پنیر ناهارم هیچی شب ...

الهی بگردمت  

مامانت مادرشوهرت کسی پیشت نیست واست غذا درست کنه کاش نزدیکم بودی برات غذا میاوردم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
جات خالی ته چین مرغ

نوش جان عزیزم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
من بیهوش افتادم رو تخت منتظرم ببینم چی درست میکنن    

از خوبیای مجردی😂😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
الهی بگردمت     مامانت مادرشوهرت کسی پیشت نیست واست غذا درست کنه کاش نزدیکم بودی برات غذا ...

😢😢😢😢روم نمیشه بگم از غذاهای خودم بدم میاد یا واسم غذا بپزن

اونام امروز همه شون روزه ن نمیشد برم خونه شون، خخخخ الان از اینکه نمتونم غذا بخورم اشکام داره میریزه😅😅😢

خوشبحالت من باردارم و کاش یکی بود واسم غذا میپخت😢دیشب شام نخوردم صب ۴لقمه نون پنیر ناهارم هیچی شب ...

عزیزم دلم :( کجایی برات غذا بپزم بیارم کاش نزدیکم بودی بخدا انقد بهت میرسیدم

عزیزم دلم :( کجایی برات غذا بپزم بیارم کاش نزدیکم بودی بخدا انقد بهت میرسیدم

مُردم که از مهربونت 😍😍😍قربونت بشم دعا کن زودتر حالم خوبه بتونم غذا بخورم ،من عاششششق غذا بودم از من بعید بود این ویارای مسخره غذایی بگیرم لهنت ب این شانس😂😂😢

😢😢😢😢روم نمیشه بگم از غذاهای خودم بدم میاد یا واسم غذا بپزن اونام امروز همه شون روزه ن نمیشد برم ...

باز تو وضعت خوبه من شوهر کنم حامله شم حتی غذام بلد نیستم درست کنم که تازه بدم بیاد یا نه    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)