2777
2789

دکتر تو بیمارستان دستشو فرو کرد رو قسمت راستم یهو ول کرد که جیغ کشیدم اینم یه راهه دیگه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از مدرسه اومدم حالم بد بود فک کردم میخوام پریود شم دوتا لیوان چای نبات خوردم انی اوردم بالا رفتم یه دکتر عوضی خدا ازش نگذره گف مسموم شدی نفهمید سرم زد بهم اومدم خونه تا صب درد کشیدم فرداش رفتم یه دکتر دیگه برام سونو نوشت گف اپاندیس رفتم بیمارستان گفتن دیر اومدی ترک خوردی اون مواد سمی ک داره پخش شده تو شکمت اپاندیستم پیچیده دور روده بزرگت😢😢

باید شکمتو باز کنیم یه هفته خوابیدم توبیمارستان تا با سرم شکمم تمیز شد بعد عملم کردن ۲۳تا بخیه خورد شکمم 😔

درصورتی ک اپاندیس فقد سه یا چهار تا بخیه میخوره اونم یه شب میخوابی صبحش مرخص میشی

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اخه من روزم چیزی نخوردم که بالا بیارم

میگن اگه ترک خورده باشه و از وقتش بگذره ادم بالا میارع مال من فک کنم از چای نبات شد بالا اوردم تو زودتر برو یه دکتر عمومی خوب اون حدس میزنه ک اپاندیسع بعد مینویسه سونوگرافی میری مطمعن میشی ولی زودتر برو نمون خدایی نکرده مثه من بشی شکمتو پاره کنن

من از مدرسه اومدم حالم بد بود فک کردم میخوام پریود شم دوتا لیوان چای نبات خوردم انی اوردم بالا رفتم ...

الهی عزیزم😪

من خودم آپاندیسمو عمل کردم ولی خداروشکر ب موقع رفتم ولی همون روز چن نفری بودن آپاندیسشون ترکیده بود خیلی اذیت میشدن یکیشو داشتن شستشو میدادن انقد گریه میکرد ک مامانمم واسش اشک میریخت

البته من خودم این مشکلو واسه عمل کیست مویی داشتم تو بارداری وقتی شستشو میدادن کل هم اتاقیام با من گریه میکردن خیلی بد بودخیلی😭

الهی عزیزم😪 من خودم آپاندیسمو عمل کردم ولی خداروشکر ب موقع رفتم ولی همون روز چن نفری بودن آپاندیسش ...

اره خیلی بد بود دقیقا همین موقع ها بود رفتم درسای اخرو میدادن من عقب مونده بودم تازع بعد یه هفته ام ک مرخص شدم انقد بخیه هام زیاد بود یه ماه خوابیدم 

من از مدرسه اومدم حالم بد بود فک کردم میخوام پریود شم دوتا لیوان چای نبات خوردم انی اوردم بالا رفتم ...

عزیزم خواهر منم الان مث شما شد دقیقا ...شما تبم داشتین؟

خدای من مهربونم من کک مکای صورتمو دوست ندارم من تحمل نگاهای بقیه رو رو این پوست ندارم لطفا خودت کمک کن بتونم کک مکامو درمان کنم خدایا میدونم توخواستی انتخاب تو بوده ولی من دوسشون ندارم درسته اینا هم نعمتای توان ولی ببخشید من این نعمت تو رو دوست ندارم خدا تو رو خدا این کک مکایی که خودت بهم دادی خودتم از صورتم بردار معجزه کن...دوست عزیز من برای صاف شدن پوستم یه صلوات برام میفرستی؟