2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستمممم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
قربونت عزیزم تعریف نبود حس واقعیم نسبت بهتون بود

بوس بر تو 😘😘😘

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

🙃🙃🙃

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

😍😍😍😍😍

عالييييي

اصلنم لاغر نيستي

😍😍😍😍😍 عالييييي اصلنم لاغر نيستي

قربونت بشم انقدر نزدیک عروسی بدو بدو داشتیم که نشد وزن اصافه کنم ناراحت بودم چرا اضافه نکردم یه کم درشت تر باشم

خدایا به امید تو
یکی دیگه گذاشتم

ازین زاویه بهتر مشخص میشه ، هیکلت خوبه فقط ی چن کیلو اضافه کن امیدوارم ناراحت نشی ، چون خودمم لاغرم

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
چهار ماه پیش تصمیم گرفتم اضافه کنم خیلی ظریفم ادمای اطرافم همه درشتن من توشون گمم

میخوای واسه چاقیت چیکار کنی کارخاصی مد نظرته

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
ازین زاویه بهتر مشخص میشه ، هیکلت خوبه فقط ی چن کیلو اضافه کن امیدوارم ناراحت نشی ، چون خودمم لاغرم

برای چی ناراحت بشم خودم اینجا گذاشتم که نظر واقعی بچه ها رو بدونم

به نطرت خیلی بد بودم توی لباس عروس؟خیلی لاغر بودم؟

خدایا به امید تو