2777
2789
عنوان

کاش پدرم بود😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 31 پست

سلام عزیزم،خداوند روح پدرتونو شاد کنه

و بشما صبروآرامش نصیب کنه

ان شاءلله خداوند عزایزاتو برات نگهداره

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همیشه میگم کاش بودی شاید زندگیم قشنگتر بود انگار برام یه خواب بود داشتنش یه خواب خیلی قشنگ منم ۲۰ ...

خیلی سخته، اصلا باورم نمیشه که نیست، وقتی سرخاکش میرم زل میزنم به سنگ قبرش با خودم میگم یعنی زیر این سنگ بابای من خوابیده؟؟؟؟😢😢😢😢

عزیزم ناراحتی شما پدرتون شاد میکنه؟ قربونت بشم سعی کن کارایی انجام بدی که خوشحال بشن هرچند حق داری د ...

امشب که مشکلاتمون خیلی بهم فشار آورد زل زدم به عکسش و باهاش حرف زدم، چرا آخه تنهامون گذاشتی؟ بعد از رفتنش انگار بمب زدن تو زندگیمون همه چی بهم ریخت😢😢😢

امشب که مشکلاتمون خیلی بهم فشار آورد زل زدم به عکسش و باهاش حرف زدم، چرا آخه تنهامون گذاشتی؟ بعد از ...

عزیزم الان همه ما مشکلات توزندگیمون هست امشب دل تنگی و مشکلات اذیتت کرده حق داری گلم 

ببخشید عزیزم ناراحتتون کردم، برام دعا کنید....

نه قربونت بشم بخشش چرا. ایشالله خدا قلبتون اروم کنه ولی سعی کن کارایی انجام بدی که خوشحالشون کنه خدا بیامرزتشون باعث افتخاره که همچین دختر باوفایی دارن مطمئنم از داشتن دختر خوبی مثل شما خییییییلی خوشحالن