2777
2789
عنوان

خواهرم 16 سالشه و 10 سال با خواستگارش تفاوت سنی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 92 پست
وا . گلم ماها شهرستانیم والا زودشوهرنکردیم هفت نسلمون. ربطی نداره ها🤗

نميدونم بلاخره تو بعضى شهرا زود ازدواج ميكنن بستگى به فرهنگ خانواده داره توى تهران كمتر پيش مياد

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که. تو فامیل خودمون نا چهارده سال اختلاف سن هس خدارشکر همه خوووشبختت و عاشق همدیگه

اتفاقا خوشبخت ترين دختر فاميلمون با شوهرش ١٣ سال تفاوت سني دارن

ولي ديگه شانسه اون اورده مادروشوهرش كه هر لحظه فقط براش اسپند دود ميكنه

شوهرشم نه ولوم صداي بلندي داره اخلاقش خيلي ارومه خيلي با شخصيت مودب با خانواده شغل خوبي هم داره

الان یکی در میان کامنتا اینجوریه

من 15عقد کردم 16 عروسی 17 بچه خیلیم خوشبختم 😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چی بگم😕

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چی بگم😕

هیوچی نگو ننه بدآموزی داره برات بیا بشین پیش خودم صدات در نیا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

کامنتارو بخون کی همجین حرفی زده همه مخالفن😑

حالا تو وایسا با اون عسک خوشگلت😂😂

این پربازدید میشه هنو 3 صفه جلو رفتیم اندکی صبر😏

هیوچی نگو ننه بدآموزی داره برات بیا بشین پیش خودم صدات در نیا

😂😂😂😂باشه الان اگه نازی بود😐اوووف

راسی یقمو گرفتن😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

دوستان م شهرستان نیستیم تهرانیم و رسم هم نداریم دختر زود شوهرش بدیم، یارانه ش هم قطع نشده، هول هم نیستیم خودش نیاز دیده ازدواج کنه والا تو این دور و زمونه که همه دنبال دوست پسر و این حرفا هستن بنظرم بهتره زود بره البته سریع عروسی نمیکنه تا زمان کنکورش نامزد میمونه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز