2777
2789
عنوان

آزار جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منم اتفاق افتاده هیچ کاری از دستم بر نیومد جز سکوت نتونستم حرف بزنم چون شرمم میومد کسی بفهمه

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          

یه بار تو 18 سالگی برام اتفاق افتاد

وقتی تو جاده بودیم تو اتوبوس وقتی میرفتیم تو تونل اونی که پشتم بود سینه هامو میگرفت تو دستش.دو تا تونل گفتم لابد اشتباه میکنه تونل سوم چنان قیامتی راه انداختم که از اتوبوس پیادش کردن

یبار تو اتوبوس با اینکه همسرم همراهم بود اما خواب بود یکی سعی میکرد به من نزدیک شه نن تا صبح بیدار بودم و مث سوسک چسبیده بودم به صندلی جلویی اما جرأت جیک زدن نداشتم. اونم تا خود صبح ول کن نبود. 

باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش
یبار تو اتوبوس با اینکه همسرم همراهم بود اما خواب بود یکی سعی میکرد به من نزدیک شه نن تا صبح بیدار ب ...

خیلی بده واقعا 😭

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

من معمولن خودم از خودم دفاع میکنم. اجازه نمیدم کسی کار نابجایی کنه.. یه بار هم گوش طرفو پیچوندم و پرتش کردم از تاکسی بیرون. هجده سالم بود. یه دختر ظریف رو تصور کن گوش یه مرد قد بلند و هیکلی رو گرفته و پرتش میکنه بیرون از ماشین     

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
خیلی بده واقعا 😭

افتضاحه. فقط دلم میخواست ی سنجاق همراهم بود میکوبیدم رو دستش تا حالش جا بیاد

باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش
آخه‌ چرا سکوت میکنید؟؟؟؟؟وای اینچیزارو میشنوم لجم میگیره

اخه من واقعا نمی تونم برگردم به طرف بگم چی؟ بابت همین رفتارمم تا یه هفته حالم بده

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی