2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل لطفا بیاید خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 107 پست
ن بابا شماهم داری نظرتومیگی

یه سر رفتم تاپیک قبلیت راجب اسمه

گفتم اینجا بگم

امیررضا قشنگترین ترکیب اسمیه ک با برادرش داشته باشه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
هه راست ميگي 😅😅😅از دست استارتر با اين سوْال پرسيدنش😂😂😂😂

اخه فضول شدم رفتم توگوگل دیدم واقعا میشه نگرانم کرد خب بالاخره ادمیزاد سوال براش پیش میاد دیگه اگه توگوگل نمیرفتم فراموشم میشد

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد چي شده بود؟؟ شكمو بازكردن يكيو دراوردن يكيو گذاشتن ٤ماه بعد دربيارن؟؟؟

ن فقط دومی زنده نمیمونه گوگل زیاد ننوشته درهمین حد بود

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
يعني رفتي تو گوگل زدي باز ممكنه باردار شي؟ بعد ديدي ك زده خيلي خيليييييي نادره  بغد زده ك خب ...

خب وقتی نمونه باعث خون ریزی میشه اون یکی هم ممکنه زنده نمونه 

نمیدونم شاید من زیادی حساس شدم رو این موضوع مهم اینک الان فهمیدم شبیه من هم بود واتفاقی نیوفتاده خیالم راحت شد

یه سر رفتم تاپیک قبلیت راجب اسمه گفتم اینجا بگم امیررضا قشنگترین ترکیب اسمیه ک با برادرش داشته باش ...

خوب کاری کردی

اتفاقا همین توذهنم بود ب شوهرم گفتم میگه ن یه اسمه باشه منم امیر رضا رو دوستدارم هیچ جوره قبول نمیکنه

نه اتفاقا.خیلی ام خوبه. کساییکه میخوان سزارین بیارن نباید رابطه داشته باشن ماه آخر.

نمی دونم اما بازم نگاه کردم همه جا گفتن چهار هفته ی آخر خطریه. 

ما که کلا تعطیلیم. از اول تعطیل بودیم 😂😂😂😂

خوب شما كه تو گوگل تحقيقاتتو كردي باز چرا اينجا سوال پرسيدي؟! يك كم فكر كنين بعد تاپيك بزنين بابا

کامل توضیح نداده اومدم اینجابپرسم شاید کسی کامل راجبش بدونه یااین مشکل براش پیش اومده واتفاقی نیوفتاده

نه عزیزم.نگران نباش.ولی تو رابطه چیزی داخل نریزه.چون رحمو منقبض میکنه.خدایی نکرده باعث زایمان زودرس ...

ممنون عزیزم اینونمیدونستم

اخه فضول شدم رفتم توگوگل دیدم واقعا میشه نگرانم کرد خب بالاخره ادمیزاد سوال براش پیش میاد دیگه اگه ت ...

آخه دختر خوب تخمک داری تو مگه که بخوای حامله بشی؟ اسپرم خالی خالی چیکار کنه؟ 

به نظرم این چیزا رو هرکی باید از دکترش بپرسه چون شرایط رحم و جنین هرکسی متفاوته. 

اره وکلی پرسیدم امکانش هست ایا ک خداروشکر کسی براش پیش نیومده

آخه دختر خوب تخمک داری تو مگه که بخوای حامله بشی؟ اسپرم خالی خالی چیکار کنه؟ 

توگوگل نوشته بود 

گوگل خیلی ادمومیترسونه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️