2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نزن پوستت نازک میشه بعد به محضی که میری تو افتاب لک و کک مک میزنی 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

لایه‌برداری که در این حد قوی باشه رو باید دکتر تجویز کرده باشه پس بهتره زنگ بزنین از خودش بپرسین...

لایه‌بردار ملایم برای استفاده روزانه که بدون تجویز پزشک تهیه میشه نباید این طوری باشه پس احتمالا بهتره قطعش کنین اگه خودسر خریدینش...

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
نزن پوستت نازک میشه بعد به محضی که میری تو افتاب لک و کک مک میزنی  

لزوما این طور نیست، من در مورد پوست خودم تجربه‌ای ندارم ولی دوستان رو دیدم که بعد این دوره پوستشون خوب شده، خودم هم در مورد کف سر تجربه داشتم که لایه‌برداری باعث شد قشر ضعیف پوست سرم از بین بره و قشر مقاوم‌تر تشکیل بشه که در نهایت ریزش موهام قطع شد! 

پوست که پلاستیک نیست انقد راحت بشه راجبش نظر داد، فقط دکتر بعد آزمایش و معاینه می‌تونه تشخیص بده بعد لایه‌برداری چه اتفاقی میفته!

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
لزوما این طور نیست، من در مورد پوست خودم تجربه‌ای ندارم ولی دوستان رو دیدم که بعد این دوره پوستشون خ ...

شکی نیست که پوست ها با هم متفاوتند ولی به هرحال لایه اولیه پوست کلا برداشته میشه و پوست نسبت به قبلش نازکتره و اسیب پذیر تر میشه پوست کف سر با صورت خیلی فرق داره موی سر محافظ پوست سر هست 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
شما استفاده کردید ؟

من لایه بردار فیزیکی استفاده میکنم عزیزم ...صابون لایه بردار از اون زبرا که دون دونه با پد گیاهی لایه بردار...اما یه مدت کوتاهی ام کرم AHAکه لایه برداره استفاده کردم قرمز و پوست پوست میشد پوستم....فقط ضد آفتاب بزن حتما بیرون خونه چون الان پوستت نازک و حساس شده و زود میسوزه تو آفتاب

من لایه بردار فیزیکی استفاده میکنم عزیزم ...صابون لایه بردار از اون زبرا که دون دونه با پد گیاهی لای ...

واسه جای جوش بدن استفاده میکنم

در معرض افتاب نیست اصلا

دکتر تجویز کرده 

خب پس اعتماد کن فعلا، دوست منم رفت مث پفک از سر و روش پوست می‌ریخت، بعدش مث آینه شد صورتش... منم بعد تموم شدن پایان‌نامم می‌خوام برم 😍 اگه خیلی نگرانی با خود دکتر صحبت کن، ملت یه چیزی شنیدن فک میکنن بدن یه ماده جامده از بین رفت، دیگه رفت! خب لایه رویی می‌ره تا لایه جدید رشد کنه. البته به شرطی که دکترت واقعا متوجه بشه دردت چیه. منم وقتی واسه ریزش رفتم همه میگفتن این محلولا الکی‌ان هیچی از کف سر نمیتونه وارد پیاز مو بشه، ولی بعداً فهمیدم اون محلول اصلا قرار نیست برسه به پیاز!!! من پوست کف سرم ضعیف بود و نیاز به لایه برداری داشت نه پیاز موهام....