.
.
.
.
.
.
.
.
سلام سلام
با ارزش ترین ادمای زندگی من ✋
خیلی دوستتون دارما گفته باشم. 💖
خب بسه حرف زدن
ته چین تک نفره:
برنج ابکش کرده. یک الی یک و نیم پیمانه پلوپز
زرده : 2 عدد
زعفرون دم کرده : زیییییییییاد . یا رنگ ژله ای زرد
کره 100 گرم یا نصف لیوان روغن مایع
ماست ترش نصف لیوان
گلاب دو سه قاشق
گوشت یا مرغ پخته یا سرخ شده
مقداری هم زرشک .
اول بگم اگه میخوایین چند برابر درست کنین . یا ته چین نرم و کیکی دوست دارین 2 تا تخم مرغ کامل بریزید .
ولی اگه ته چین برشته میخواین زرده بریزید. بو هم نداره اینجوری
اول زرده. گلاب و زعفرون و نمک و فلفل و ادویه و ماست و روغن مایع اگه میریزد باهم مخلوط کنید و یکم بزنید پنج دقیقه مثلا ( ازین مایع چهار پنج قاشق بردارید و بریزید روی مرغ هاتون و هم بزنید و بزارید کنار. )
حالا برنج ابکش شده خنک به مایه اضافه کنید. اگه داغ باشه مایع اب میفته
مهم ترین نکته اش اینجاست که . برنج و تا حدی بریزید که مایه تون شل باشه اگه زیادبرنج بریزید و سفت بشه ته چین تون خشک میشه و میچسبه به قالب.
پس کم کم برنج و بریزید.
قالب و با کره چرب کنید
از مایه یک قاشق بریزید صاف کنید مرغ و بریزید روش یکم زرشک و( پیاز داغ )اگه نبود مهم نیست .
بعد بقیه مایه و با پشت قاشق فشار بدید تا بهم بچسبه وگرنه بعد پخت لایه ها از هم جدا میشن . باقی مونده کره و روش بزارید.
فویل بکشید و چند تا سوراخ کنید تا بخارش خارج بشه بره تو فر با دمای 180 برای نیم ساعت. بعد چک کنید اگه برشته تر خواستید بزارید بیشتر بمونه .
نوش جون
پیتزا قیفی :
شیر یا اب 1 لیوان ولرم باشه
تخم مرغ یک عدد بزرگ یا دو تا کوچیک
نصف لیوان روغن مایع
نمک یک قاشق مربا خوری.
شکر یک قاشق مربا خوری
خمیر مایع 1 قاشق غذا خوری
ارد 3. الی 4 لیوان
بهبود دهنده یک قاشق مربا خوری
در یک ظرف شیشه ای همه مواد غیر از ارد و بهبود دهنده و مخلوط کنید .
با قاشق چوبی هم بزنید
ارد. بهبود دهنده و کم کم روش الک کنید و هم بزنید . دو لیوان کافیه اینجا . مایه شل هست . نگران نباشید. بزارید جای گرم تا عمل بیاد .
بعد یکی دو ساعت. خمیر و بریزید روی سطحی بقیه ارد و بهش اضافه تا جایی که نچسبه . ارد زیاد اضافه نکنین .
از خمیر حدودا دوازده تا چونه بردارید
با دست باریکش کنین
قالب نون قیفی و چرب کنید یک سر خمیر و بچسبونید بهش و خمیر و دور اون بپیچید.
بزارید روی کاغذ روغنی تخم مرغ یا زرده برس کنید کنجد بپاشید تو فر با دمای 200 بپزید تا طلایی بشه.
داخلش و با مواد پیتزا یا سالاد الویه . سالاد اندونزی و ... پر کنید.
نوش جون