2777
2789
عنوان

چرا وقتی آقایون خیانت

151 بازدید | 23 پست

میکنن بیچاره زن بدبخت باید کنار بیاد؟ یا به خاطر آبروش یا به خاطر بچه هاش یا به خاطروضعیت مالیش یا خیلی چیزای دیگه روز اول که قهرکنه بره خونه باباش یه هفته بعدش شروع میکنن حتما بهش نرسیدی شاید براش کم کذاشتی خودتم مقصر هستی به خاطر بچه هات برگرد تازه بیچاره سرزنشم میشه حالا اگر زن این کارو کنه سنگسارش میکنن البته خوب میکنن ولی کاش مردا هم باهاشون اینطور رفتار میشد 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما راه حل بدین

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

بستگي داره اون زن چقد ضعيف باشه

اصولا زناي ضعيف كوتاه ميان و ادامه ميدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بستگي داره اون زن چقد ضعيف باشه اصولا زناي ضعيف كوتاه ميان و ادامه ميدن

عزیزم مثلا قوی چه جوری؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
بستگي داره اون زن چقد ضعيف باشه اصولا زناي ضعيف كوتاه ميان و ادامه ميدن

بابا زن بدبختی که نه پول داره نه کار داره تواین گرونی چی کارکنه بخدا خانواده هام پشت بچه هاشون وای نمیستن

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

والا همين بعضي از خانوما تو همين سايت من ديدم ميگن ببين برا شوهرت چه كمبودي گذاشتي كه رفته يعني وااااقعا ما خانوما خودمون به خودمون رحم نميكنين و اينجور ميگيم چه توقع از نسل هاي قبل از ما و پرد مادرا