2777
2789
عنوان

هيپنوتيزم كسي تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست
دراز کشیدم منو اروم اروم ریلکس کرد حدود یک ساعت زمان برد و حتما باید یه اشنا تو اتاق حضور داشته باشه ...

مهم  نیست اون موقع حست چی بود.مهمه اگر برای رفع استرس و.....رفتی الان okباشی

ول کن بابا میری میزنن یه جای دیگه تو هم ناقص میکنن 

هر دکتری عرضه نداره هیپنوتیزم کنه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا مدت ها خوب بودم   

امضامو حتما بخونید       یه پرنده رو در نظر بگیرید از کنار شما رد میشه و شما یه پرشو می کنید کمی جلو تو یکی دیگه یه پرش شو می کنه     کمی جلو تر یکی دیگه بعد  به جایی می رسه که 90 درصد پر هاش کنده شده  بعد انتظار داریم اون پرنده خیلی راحت اوج بگیره و بره بالا اگه اون پرنده بیاد و به شما بگه چرا پر مو کندی  و شما گارد بگیری که وای چقدر حساسی وای چقدر زود رنجی من فقط یه پر تو کندم  حالا مگه یه پر چه کار می تونه بکنه    حالا ادم هایی رو در نظر بگیرید که کنار ما هستند همسایه دوست  فامیل خانواده اون ها هم به نوبه خودشون پر های اون شخص رو کندن حداقل شما بهش بال و پر بدید  به خودتون بگید من جز ادم هایی نیستم که بال و پر دیگران رو می کنم به خودتون یه قولی بدید که روزی یک بار به دیگران انرژی مثبت بدید   دلیل این همه ادم های عصبی و بی اعتماد بنفس همینه  اونا می خوان پرواز کنن ولی دیگران خیلی راحت بال و پرشونو می کنن 
[QUOTE= 88921358 ]دراز کشیدم منو اروم اروم ریلکس کرد حدود یک ساعت زمان برد و حتما باید یه اشنا تو ات ...

دکتر رضا جمالیان پدر هیپنوتیرم ایرانه 

حتی اموزش هم میده ازش خود هیپنوتیرم رو یاد بگیر

امضامو حتما بخونید       یه پرنده رو در نظر بگیرید از کنار شما رد میشه و شما یه پرشو می کنید کمی جلو تو یکی دیگه یه پرش شو می کنه     کمی جلو تر یکی دیگه بعد  به جایی می رسه که 90 درصد پر هاش کنده شده  بعد انتظار داریم اون پرنده خیلی راحت اوج بگیره و بره بالا اگه اون پرنده بیاد و به شما بگه چرا پر مو کندی  و شما گارد بگیری که وای چقدر حساسی وای چقدر زود رنجی من فقط یه پر تو کندم  حالا مگه یه پر چه کار می تونه بکنه    حالا ادم هایی رو در نظر بگیرید که کنار ما هستند همسایه دوست  فامیل خانواده اون ها هم به نوبه خودشون پر های اون شخص رو کندن حداقل شما بهش بال و پر بدید  به خودتون بگید من جز ادم هایی نیستم که بال و پر دیگران رو می کنم به خودتون یه قولی بدید که روزی یک بار به دیگران انرژی مثبت بدید   دلیل این همه ادم های عصبی و بی اعتماد بنفس همینه  اونا می خوان پرواز کنن ولی دیگران خیلی راحت بال و پرشونو می کنن 
[QUOTE= 88921916 ]دکتر رضا جمالیان پدر هیپنوتیرم ایرانه  حتی اموزش هم میده ازش خود هیپنوتیرم رو ...

الان هم خوبم  در مورد قلبت باید ازش سوال کنی 

با انرژی  قران چاکراها را تنظیم میکنن برای درمان بیماری های جسمی وروانی تو دانشگاه اسکفورد هم ه ...

سلام 

داشتم درمورد خود هيپنوتيزم سرچ ميكردم رسيدم به مطلب شما 

ميشه در مورد توضيح بديد ( اسكن قرآني ) 

چجوري و كجا ميشه انجام داد ؟

ممنون 

تو کنار منی نمی ترسه دلم