2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد پدرم بعد فوت مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4147 بازدید | 58 پست

پدرم میگه حتما شما میترسین از ارث ومیراثتون کم بشه که مخالفت میکنین  

به خواهرم گفته اگه این واسه ازدواج نشه میرم یه زن جوون میگیرم که حتما بچه دار بشه 

واسه همین دیگه ما زیاد اصرار نکردیم 

تازه هنوز شرایط بعدیش رو اعلام نکرده خانم 

گفته باید فکرامو بکنم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه مشکل دقیقا همینجاست  من تمام این حرفا رو به پدرم گفتم ولی میگه به شما ربطی نداره  با ...

حالا داغه هر چی بگی میگه درست نیست البته برا خودش خوب میشه ولی شما خواهر برادرا ضربه میخورین دقیقا مثل ما

خب یه کیس دیگه پیدا کنید  ولی حتما اجازه بدید ازدواج کنه  من ۱۷ساله پدرمو ازدست دادن&nbs ...

آخی بعضی مادرا خیلی ایثارگرن  گناه دارن اونم حق زندگی دارن بچه ها بزرگ میشن و میرن مادر تنها میشن همدم برای زن و مرده فرقی نداره..

یکی از اشناهامون شوهرش فوت کرد ۳تا بچه داشت خودش ۳۷ ۸ساله بود ولی نذاشتن اطرافیانش.. موند نوه بزرگ کرد گناه داشت دلم میسوخت براش کل عمرش ب بزرگ کردن بجه و نوه گدشت پس خودش چی آخه  

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
سريع تر يه مورد ديگه ك ب دلش بشينه پيداكنيد پدرتون سرحاله؟؟

آره شکر خدا تمام کارهاش رو خودش انجام میده 

من بهش گفتم 

شما باید یه خانم بین 50 تا 60 بگیری که تنها باشه و بچه ای هم توی خونه نداشته باشه 

ولی مگه پیدا میشه یه همچین موردی که توقع بالایی نداشته باشه 

همه یا خونه میخان یا زمین

حق طبیعیشه ولی شاید از شما میترسه( بعد از هزارسال) پدرتون فوت کردن دستش به جایی بند نباشه و اواره بش ...

پدرم حقوق بازنشستگی داره میتونه با اون امرار معاش کنه دیگه بعد فوت 

یکیو براش بگیرید که خودش بچه داشته باشه و دیگه بچه نخواد . ولی مواظب باشید برا چیزاتون تور پهن نکنه ...

دقیقا . آخه میدونم حوصله بچه نداره اون طفل معصومم ممکنه بزنه یا دعوا کنه 

الان با برادرای تو خونه آبش تو یک جوب نمیره مدام کل کل دارن

آخی بعضی مادرا خیلی ایثارگرن   گناه دارن اونم حق زندگی دارن بچه ها بزرگ میشن و میرن مادر تنها ...

اونموقع که پدر ما به رحمت خدا رفت مادرم هنوز ۳تابچه مجرد داشت همه ش درگیر بود الان که همه رفتند خودش پادرد داره نمیتونه

جایی بره ماهم که دایم نمی‌تونیم پیشش باشیم

دلم براش میسوزه

دقیقا . آخه میدونم حوصله بچه نداره اون طفل معصومم ممکنه بزنه یا دعوا کنه  الان با برادرای تو خ ...

پدر من حوصله ما و بچه های مارو نداره ولی برا اونا خیلی حالو حوصله داره بهت بر نخوره ولی بخدا راست میگم

بخدا تمام اموال پدرمو بنامش زده که هیچ خونه مامانمم رو هم تصاحب شده    

ما هم از همین میترسیم . چون اینجور افراد با پنبه سر میبرن 

وقتی ازدواج کنه میگه اگه شما بعد 100 سال بری بچه هات من رو بیرون میکنن نمیخای پشتوانه داشته باشم 

مردا هم اینجور مواقع فردین میشن و .....

ما هم از همین میترسیم . چون اینجور افراد با پنبه سر میبرن  وقتی ازدواج کنه میگه اگه شما بعد 10 ...

چی بگم از کجا بگم بخدا خونه مادرمم نمیذارن بریم دلم مثل ایش میسوزه زحمتای مامانم یادم میاد تازه بازنشستم شده  مامانم پرداخت کرد اون داره حال میکنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792