2777
2789
عنوان

(کاربرآقا)به نطرتون اگه خانم خارجی بلوند و قدبلند

| مشاهده متن کامل بحث + 3226 بازدید | 253 پست
ي عده كلا همه جا مخالفن اونا رو ول كن همه تاپيك ها رو هم دستشون برسه گزارش ميزنن

طرف میگه عکس میزارم دو دقیقه بیشتر طول میکشه گزارش میزنن. دیگه بقیه ش بماند 😂

برای عکس پروفایل خلاقیت داشته باش.کپی نکن😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی مشارکت درصورتی تو کارهای نی نی همکاری میکنن که تو نی نی سایت عضو شن؟ ربطی نداره. مرد موظفه به ه ...

خخخ

من ي خواهر شوهر دارم شوهرش اينجا عضوه

خخخخخ

مثلا ميگيم بچه دلدرد شده مياد اينجا ميپرسه  

ي بارم متوجه شدم راجب دلدرد خانومش توي ماه اخر تاپيك زده بود...

ديگه خيلي مردا اينجوري هواي زنشونو دارن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
حالا جدی استارتر این چه سوالی بود اخه ظاهرش چه ربطی به تاپیکش داره 

یادآوری کن لطفا

حتما جواب میدم

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 
یعنی مشارکت درصورتی تو کارهای نی نی همکاری میکنن که تو نی نی سایت عضو شن؟ ربطی نداره. مرد موظفه به ه ...

خیلی ها با همسراشون اینجا عضو هستن و در جریان هستن. یعنی همسراشون مشکل دارن! 

برای عکس پروفایل خلاقیت داشته باش.کپی نکن😅
مرد نیستم  خاله زنک نیستم که تاپیک چرت و پرت نمی زنم .این دلیل بر مرد بودنه؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز