2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقت نکردم از شیر بگیرمش

عزیزم از مدت زمان زیادی شیر خوردن هم تاثیر خوبی توی روان بچه نداره،خودتم پوکی استخون میگیری دندونات خراب میشن هر چیزی تا زمان خودش،بنظرم اگر شاغل هم هستی مرخصی بگیر غذاهای مقوی به بچت بده و کم کم از شیر بازش کن

اینکه خداوند بخاطر ی روزه نگرفتن ما رو مجازات نمیکنه . 

خداوند اینقدر بیکار نبوده که بارها امر به روزه کرده باشه.

یکتنه تمام مرزهای فلسفه رو جابجا کردید.اینکه اعتقاد دارید یا نه به خودتون مربوطه اما مدام تکرار کردنش و اینکه فکر کنید نه تنها اسلام بلکه ادیان دیگه هم اشتباه کردند اشتباهه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
[QUOTE=88869863]من بچم دو ماهشه خودمم 19سال ولی روزه رو حتما میگیرم ان شاءالله...اخه همین یه ماهه ای ...

چرا بسوزه گلم؟

مطمئن باش مم مادرشم واگ بدونم با روزه گرفتنم بچم اذیت میشه اینکارو نمیکنم...

درضمن بچه شیرشو دریافت میکنه اگ قرار باشه این وسط کسی اذیت شه اون مادر بچست...

و خدایی که به شدت کافیست🥰
چرا بسوزه گلم؟ مطمئن باش مم مادرشم واگ بدونم با روزه گرفتنم بچم اذیت میشه اینکارو نمیکنم... درضمن ...

آخه شیرت کم می شه ...روزها طولانی ه ...بدن زن شیرده به کالری بیشتر نیاز داره ...شما که قطعا قبول نخواهی کرد ...از دکتر بچه سوال کن ...دکتر اطفال

آخه شیرت کم می شه ...روزها طولانی ه ...بدن زن شیرده به کالری بیشتر نیاز داره ...شما که قطعا قبول نخو ...

خیلی ممنون عزیزم...آخه من برا بچه اولمم روزه گرفتم،یه وعده کمکی میدم بقیش شیر خودم کافیش میشه..

و خدایی که به شدت کافیست🥰