2777
2789
عنوان

درد در هفته ۳۰

352 بازدید | 12 پست

دوقلو باردارم الان ۳۰ هفته پنج روزمه    پنج روز پیش سونو گفت تقریبا۱۵۰۰ هستن   شیاف امپول میزنم ولی الان دوروزه خیلی درد دارم دکترم گفته امپول ریه زوده....گفتش ۳۲ هفته   اخه چیکاد کنم تا هفته بعد اگه بدنیا بیان چی میشع؟؟؟

نگران نباش استرس هم نداشته باش ان شاءالله سروقت دنیا میان استراحت کن 

مرسی عزیزم کلا درازکشیدم..تاهفته بعدانگار یکساله.....اصلا روزها نمیگذره  درد نمیدونم چرا شروع شد یکدفعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم کلا درازکشیدم..تاهفته بعدانگار یکساله.....اصلا روزها نمیگذره  درد نمیدونم چرا شروع ش ...

گلم اصلا نگران نباش من از30 هفته درد داشتم جوری که همش بیمارستان بودم تا37 هفته و3روزم بود کیسه آبم پاره شد فقط استراحت کن 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

استراحت مطلق باش چیزی نمیشع عزیزم. بچه هات به ۲ کیلو برسن عالیه دیگه خیالت راحته. تو این مدتم چیزای مقوی بخور وزن بگیرن بچه هات. بستنی و دلستر و کباب آجیل شیر اینا خوبه وزن بچرو بالا میبره

گلم اصلا نگران نباش من از30 هفته درد داشتم جوری که همش بیمارستان بودم تا37 هفته و3روزم بود کیسه آبم ...

کمر درد و زیر شکمم درد میکنه شمام اینجوری بودین؟؟بیمارستان چیکارمیکردن براتون؟؟من فقط خونه شیاف و پرولوتون میزنم

کمر درد و زیر شکمم درد میکنه شمام اینجوری بودین؟؟بیمارستان چیکارمیکردن براتون؟؟من فقط خونه شیاف و پر ...

اره گلم من میرفتم ان اس تی میگرفتم یاهمون نوار قلب جنین توهمونم دردامو یعنی انقباضات ونشون میداد چون من سرکلاژ بودم باوجود درد بایدمدام چک میشدم که دیگه 34 هفته بودم دکتر گفت ریسک نمیکنم بدجور به رحمت فشارمیاد سرکلاژوباز کرد 3هفته بعدش کیسه آبم پاره شد منم شیاف سیکلوژست و پرولوتون استفاده میکردم

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
اره گلم من میرفتم ان اس تی میگرفتم یاهمون نوار قلب جنین توهمونم دردامو یعنی انقباضات ونشون میداد چون ...

عزیزم ممنون میشم منو راهنمایی کنی ...

این ان اس تی رو فقط بیمارستانا دارن ؟  یعنی مطبا ندارن؟ 

توی این شرایط کرونا  من شکمم خیلی سفت میشه و ول میکنه  درد دیگه ای ندارما ،فقط فقط فقط شکمم سفت میشه یهو مثل سنگ یهو ول میکنه ....

حالا دکترم ک نیس .... کرونا هم ک هس ، من میترسم برم بیمارستان 😓😓

خودمم دهانه رحمم کوتاهه استراحت مطلقم و شیاف و قرص ایزوپرین و آمپول پرولوتون میزنم ولی بازم شکمم شروع کرده سفت میشه ....خیلی خطرناک و مهمه ؟ 

بیشترم شبا میگیره الان ۲شبه  اینجوری شده...

خواهش میکنم جوابمو بده  از نگرانی دربیام...

بله عزیزم این نوار وفقط بیمارستان ها میگیرن. انقباض تو ماه های آخر طبیعیه اگه با ترشحات شدید که خونی یا قهوه ای نباشه مشکل نداره یا مثلا کیسه آبت مشکلی نداشته باشه چون دکترم میگفت رحم داره خودشو برازایمان آماده میکنه نگران نباش بنظرمنم تو این شرایط نرو بیمارستان اگه شماره دکتر تو داری زنگ بزن ازش بپرس تا ازنگرانی دربیایی 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁