2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

618 بازدید | 34 پست

ایا زگیل تناسیلی ازبارداری جلوگیری میکند؟؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر خودت داری؟؟؟

نه من از همسرم داره ،هی درمان میکنه هی باز میزنه ...منم رفتم پاپ اسمیر دادم و تست hpvدکتر میگه نگرفتی ولی اان بعد 4سال حس میکنم کنار مقعدم برجستگی داره میگم نکنه دکترا تشخیص ندادن منم 4ماه اقدامم باردار نشدم هنوز 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

علاعم زگیل چیاس؟؟؟؟من سال پیش تبخال زدم بعدش خوب شدم ولی بعد چندماه خااارش شدید دارم اما جوش و تبخال رو ناحیه نیس فقط خارش داره خیییلی نمیدونم تبخاله یا زگیل شاید😢

میشه یه صلوات بفرستین دخترم همیییشه سالم باشه 😍
نه من از همسرم داره ،هی درمان میکنه هی باز میزنه ...منم رفتم پاپ اسمیر دادم و تست hpvدکتر میگه نگرفت ...

شوهرت چه علامتی داره از زگیل ؟؟؟رگیل حتما برجستگی داره؟؟؟یعنی ممکن نیس ک بدون جوش باشه؟؟؟

میشه یه صلوات بفرستین دخترم همیییشه سالم باشه 😍
نه عزیزم ولی امکان انتقالش اگه زایمان طبیعی باشه و پوست بچه به محل آلوده بخوره هست باید تحت نظر باشی

مرسی عزیزم

شوهرت چه علامتی داره از زگیل ؟؟؟رگیل حتما برجستگی داره؟؟؟یعنی ممکن نیس ک بدون جوش باشه؟؟؟

زگیل دیگه مثل جوش رو قسمت تناسلیش

راستی این در صورتیه که خودت داشته باشی

من دکتر گف ندارم ولی میترسم اشتباه تشخیص بدن

تست پاپ اسمیر چجوریه؟درد داره؟

نه من دکتر اشناس دوس فابریک ابجیمه همینجور باهام حرف میزد کرد بعدش کف پاشودیگه گفتم کارتوبکن کف تموم شده..تازه من ناز نازی ام... از نزدیکی کمتر درد داره