2777
2789

اگه به من بود باز میومدم به دیدنت

بگو از کجا بیام اتفاقی ببینمت؟! 

بگو چی میشه یهو اینجوری تو بد میشی 

میام از راهی که فک کنم تو هم رد میشی 

بگو بگذره چقد بگذره از سرم هوات 

نمیدونی بخدا لک زده این دلم برات!! 

نمیدونی نمیشه هیچوقت ازت دست کشید

اگه به من باشه که اینقد میام خسته شی

نگو هیچوقت نمیشه باز دیدت!! 

بگو بینم کی مث من باز تو دلش رات میده

دل من تنگت هر وقت که بیای باز دیره

اینقدر خاطره داریم که بریم باز پات گیره

بگو بگذره چقد بگذره از سرم هوات 

نمیدونی بخدا لک زده این دلم برات!! 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

دپ_طوری😔#  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عاشق شدی؟😀😍

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بگذره چه قدر بپره از سرم هوات

نه بگذره از سرم هوات عشقم😘

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

@tatijun دوسی جونم سلام خوبی عزیزم خو‌شی

تو سایت نیستی میدونم درگیر پرهامی

حالش چطوره؟ خواستم حالشو بپرسم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@tatijun   دوسی جونم سلام خوبی عزیزم خو‌شی تو سایت نیستی میدونم درگیر پرهامی حالش چطوره؟ خوا ...

سلام عزیزم ممنون گلم زنده باشی 

اره کم میام سایت 

اخه پرهام خیییلی خیییلی بی قراره و همش گریه میکنه 😔😔😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام عزیزم ممنون گلم زنده باشی  اره کم میام سایت  اخه پرهام خیییلی خیییلی بی قراره و همش ...

الهی بمیرم

پاش هنو تو آتل و گچه؟ 

طفلی اذیت میشه

از طرفم ببوسش

ایشالله این روزام تموم میشه 

سخت ترین مرحله عمل بود خداروشکر 

اینام میگذره دوست قوی من💓😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی بمیرم پاش هنو تو آتل و گچه؟  طفلی اذیت میشه از طرفم ببوسش ایشالله این روزام تموم میشه& ...

قربونت برم ممنون عزیز مهربون❤❤🌹🌹

اره باید حداقل یک ماه تو گچ بمونه و معلوم نیست کی باز کنن گچ رو

حتما براش دعا کن😔😔

قربونت برم ممنون عزیز مهربون❤❤🌹🌹 اره باید حداقل یک ماه تو گچ بمونه و معلوم نیست کی باز کنن گچ رو ...

حتما عزیزم اگه قابل باشم حتما🙏 مگه میشه پرهام کوچولو رو یادم بره ب روی چشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما عزیزم اگه قابل باشم حتما🙏 مگه میشه پرهام کوچولو رو یادم بره ب روی چشم

ممنون عزیزم 

چشمت بی بلا 🙏🙏❤❤