2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست
منم شش ماهه اقدامم ولی دکترم هیچی بهم نمیده بجز تقویتی، آزمایش و اینا سالمم ولی نمیدونم چرا نمیشه.. ...

منم سالم هم خودم هم شوهرم

تا ۱ سال جا داری بشی

من هرماه کارم گریه و زاری هس بخدا خسته شدم اینماه نشم باید برم عکس رنگی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگه چیکار میشه کرد همیشه با تاخیر پریود میشی؟ اگر نه خب بزن اگر همیشه تاخیر داری نزن بهتر از بلاتک ...

نه ۶ ماهه دارو میخورم دقیق به موقع پریود میشم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
برو بزن بابا ترس بذار کنار به این فکر کن شاید مثبت باشه 

ندارم تو خونه

اگه تا ۳شنبه نشم میزنم

دعام کن

باشه گلم 😍😍😍

قربونت عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز