2777
2789
عنوان

دعوای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 48 پست
خیلی دارم اذیت میشم همش دارم گریه میکنم دیگه اشک چشام خشک شده.خیلی پسر خوبیه من اول اخلاقشو پسند کرد ...

عزیزم از دستش نده حیفه

پوادار هم باشه به درد نمی خوره

چون هر کی تو زندگیش خیلی مشککلاتی داره

پولدار که باشه مشکلات بیشتر میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی کارمنده خوب یه ویژگی مثبت داره پسره...اینا که هنوز باهم حرف نزدن ممکنه آدم خوبی باشه برا زندگی. ...

من یه ساله دارم باهاش حرف میزنم تو‌این یه سال فهمیدم چقد پسر خوبیه و چقد آرومه.هر وقت باهاش حرف میزنم انقد بهم ارامش میده که دلم واسه خودم‌میسوزه که چرا تو یه خونواده ی بی اعصاب بزرگ شدم 

وقتی کارمنده خوب یه ویژگی مثبت داره پسره...اینا که هنوز باهم حرف نزدن ممکنه آدم خوبی باشه برا زندگی. ...

آره سخته دعوا تو خونه... من منظورم اینه که بعدها به خاطر این دعواها انتخاب اشتباه نکنه پشیمون بشه 

روزا سختت بد میگذره کاشکی بشه حال دلم خوب باشه... 
خوش به حالت 

والا الانم ولم نمیکنن دعواهاشونو تو اس برام میفرستن ک امروز فلان شد بلاک میکنم مامانمو از خط بابام پیام میده روانی شدم 

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
وقتی خانوادش فقط دنبال پولن چ تلاشی میشه کرد خانوادشو خودش نتونسته انتخاب کنه همسرشم نتونه؟

چرا نتونه منم اینم میگم دیگه بهترین انتخاب و بکنه نه اینکه بخواد از شرایط خلاص بشه 

چرا نتونه منم اینم میگم دیگه بهترین انتخاب و بکنه نه اینکه بخواد از شرایط خلاص بشه 

پسری که خونوادش جز تاپ ترین خونواده هاس،حقوق کارمندی داره،قیافش متوسطه،خواهر نداره،بیش از حد منطقی و آرومه،همه ازش حساب میبرن،خونه و ماشینم داره،چون فقط میلیاردر  نیست باید قیدشو بزنم؟😢

پسری که خونوادش جز تاپ ترین خونواده هاس،حقوق کارمندی داره،قیافش متوسطه،خواهر نداره،بیش از حد منطقی و ...

همه چیز که پول نیست بهشون بگووو من این انتخابم و با این احساس خوشبختی میکنم.... حرف منطقی نمیزنن.؟ فقط مشکلشون خیلی پول دار نبودنش؟ 

همه چیز که پول نیست بهشون بگووو من این انتخابم و با این احساس خوشبختی میکنم.... حرف منطقی نمیزنن.؟ ف ...

اره فقط مشکلشون پوله.نمیدونم چیکار کنم همه چیو امتحان کردم هیچوقتم نمیتونم با کسی دوباره از نو شروع کنم.۲۸ سالمه دیگه حوصله ندارم.مگه اینکه بشینم تو خونه سنتی و شانسی ازدواج کنم

اره فقط مشکلشون پوله.نمیدونم چیکار کنم همه چیو امتحان کردم هیچوقتم نمیتونم با کسی دوباره از نو شروع ...

ک قطعا تا اون موقع دیوونه شدی

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
اره فقط مشکلشون پوله.نمیدونم چیکار کنم همه چیو امتحان کردم هیچوقتم نمیتونم با کسی دوباره از نو شروع ...

امیدوارم هرچی به صلاحه برات پیش بیاد ولی خودتم اذییت نکن درست میشه کم کم اونام به نظرت احترام میزارن... ولی نزار که حرمتتون از بین بره

ک قطعا تا اون موقع دیوونه شدی

همین الانم دیوونه شدم.نیام اینجا با شما درد و‌ دل کنم میترکم.همشم به ذهنم میرسه یه بلایی سر خودم بیارم انقد که بهم فشار روحی اومده.از لحاظ جسمی هم داغون شدم