2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست

سلام من هفته گذشته با بیهوشی انجام دادم فوق العاده بود اصلا درد نداشتم تبلیغاتش توی این سایت ها هست میترا گودرزی البته برای من انجام داد فرداییش پرواز داشت تا یکسال نیست دستیارش کاراش رو انجام میده ولی حتما با بیهوشی انجام بدید راحت راحت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کدوم مرکز انجامش دادین؟چقد شد؟

میشه بپرسم کدوم مطب دکتر فروتن رفتید آخه منم دوس دارم پیش ایشون ولی نمیتونم شمارشو پیدا کنم من شماره مطب شهرقدس رو میخوام...عکس رنگی بخاطر سقط مکرر باید انجام بدید؟

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
سلام من هفته گذشته با بیهوشی انجام دادم فوق العاده بود اصلا درد نداشتم تبلیغاتش توی این سایت ها هست ...

آها خب شما با بیهوشی انجام دادی که اصلا درد نداشتی!

چقد شد هزینش؟بیمتون چیه؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
میشه بپرسم کدوم مطب دکتر فروتن رفتید آخه منم دوس دارم پیش ایشون ولی نمیتونم شمارشو پیدا کنم من شماره ...

من مطب مهرآباد جنوبیشو میرم چون بیشتر اونجاست

نمیدونم هنوزم شهر قدس میره یا نه

میخوای عکس کارتشو بفرستم برات؟

آره واسه سقط مکرر میرم پیشش

من مطب مهرآباد جنوبیشو میرم چون بیشتر اونجاست نمیدونم هنوزم شهر قدس میره یا نه میخوای عکس کارتشو ب ...

لطفا عکس کارت ویزیت رو برام بفرستید...عکس رنگی گرفتید؟ چطور بود؟ کدوم مرکز رفتید؟ از دکتر فروتن راضی هستید؟ همسر من خیلی اصرار داره ک پیش ایشون ویزیت شم ک متاسفانه از شهر قدس رفتن...

لطفا عکس کارت ویزیت رو برام بفرستید...عکس رنگی گرفتید؟ چطور بود؟ کدوم مرکز رفتید؟ از دکتر فروتن راضی ...

هنوز عکس رنگی نگرفتم

بعله از دکتر فروتن بخاطر اخلاق خوبش و تبحرش تو کارش خیلی راضی ام

همسرتون حق دارن چون من خودمم خیلی مردد بودم برم پیششون یا نه

الان که تحت نظرشم فهمیدم که چقد دکتر خوبیه

هنوز عکس رنگی نگرفتم بعله از دکتر فروتن بخاطر اخلاق خوبش و تبحرش تو کارش خیلی راضی ام همسرتون حق د ...

ممنون بابت شماره...چجوری میری مطبش؟ منظورم با ماشین شخصی یا مترو و اینا؟ مسیرشو میخوام بدونم چطور هس

ممنون بابت شماره...چجوری میری مطبش؟ منظورم با ماشین شخصی یا مترو و اینا؟ مسیرشو میخوام بدونم چطور هس

ما خونمون نزدیکه به مطبش تقریبا

شما از کرج مگه نمیخواستی بیایی؟

از آزادی و آذری تا مهرآباد جنوبی فاصله زیادی نیست