2777
2789

توروخدا نصیحتم نکنید خیلی بی منطق و متعصبه.

باهاش قهرم و شبا میره تو اتاق بچه ها میخوابه و من تا ساعت ۲و۳صبح بیدارم.

گریه میکنم و حس خوبی ندارم.ولی اون عین خیالش نیست

میخوام یه برنامه ریزی کنم و برم به خودم برسم.

امروز میخوام با بچه هام برم امامزاده و تا شب نیام.

میخوام برم پارک.میخوام...

بهم راهنمایی بدید

هیچ جارو ندارم برم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من خودش میاد اشتی

من ارزومه یکبار بیاد اشتی

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

قهر نمیمونیم نهایتا بیشتر از نیم ساعت طول بکشه اگه ببینم نیومد منت کشی با انواع روش های مختلف میرم سراغش اگه تقصیر خودم باشه که با ملایمت و ناز و یواشکی میرم بغلش و بوسش می کنم و میگم ببخشید ولی اگه تقصیر اون باشه میرم حالت عصبانی ولی شیطون میگیرم به خودم میگم اصلا تو بیخود با من قهری حالا واسه من قیافه میگیره قلدربازی درمیاره خرس گنده زود باش ازم عذرخواهی کن ببخشمت زودی بوسم کن یالا , با این حرفا آشتی میکنم طاقتشو ندارم قهر بمونیم ! شمام بهتره بجای دق دادن شوهرت باهاش آشتی کنی