2777
2789
هوس قرمه سبزی کردم خیلی زیاد. از اونایی که از مادرم دورم مجبورم خودم غذا درس کنم. استانبولی درس میکن ...

بیا خونه ی ما قورمه سبزی داریم😍

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما وقتی خودتون تنها هستین پامیشین برا خودتون غذا درست کنین یا ن؟

نه بابا املت درست میکنم سیب زمینی سرخ کرده یه چیز ساده برای شب مجبورم درست کنم شوهرمم هست

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐

شوهرم نیست واسه خودم وبچه هام قلیه ماهی وسالاد فصل درست میکنم به سفارش عشق مامانش پسرم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
نه هیچی نمیخورم هی خورده خوری میکنمـ    

وا چرا ؟شکم که تنها و جمع نمیشناسع

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
حوصله ام نمیکشه خوردخورد یچی میخورم سیر میشم    

بیا پیش من وای اینقدر دلم مهمون میخواد تازه از حیاط گوجه باغی وازگیلم میچینم برات

من استانبولی درست میکنم یا نرم میشه یا سفت میمونه😦

موادت که تفت دادی توش یه ذره اب بریزبعدکه قشنگ قل خوردبزارابش کاملاکشیده بشه اگه برنج کته میزاری وقتی ابش داشت کشیده میشدموادت باهاش قاطی کن ودم بزاراگه برنج ابکش میکنی اب موادت بزارکاملاکشیده بشه بعدبرنج زودترابکش کن موادلابه لاش بریزیه کوچولوروش اب بریزبعددم بزاراصلانرم نمیشه اگه دیدی سفت مونده بعدنیم ساعت میتونی یکم توش اب بریزی دوباره بزاری دم بکشه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز