2777
2789
عنوان

میشه فقط مجردها بیان،،،،

910 بازدید | 86 پست

ﯾﮑﯽ ﻫﺴﺖ ، ﺗﻮﻗلبــــــــــــﻢ

ﯾﮑﯽ ﺍﻡ ﻫﺴﺖ ﺗﻮﻓﮑﺮﻡ ...

یکی ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻡ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﻣﺤﻠﻤﻮﻧﻪ !

ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮﻡ ﺗﻮﻓﺎﻣﯿﻠﻦ ...

ﺍﺻﻦ ﻳﻪ ﻭﺿﻌﻲ ﺷﺪﻩ ...

دانشــــگاه که دیگه نگو , اووووف !!!😍😍😜😜😋😋

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو قلب دخترام خیلیا هستن که پولدارترین و خوشتیپ ترین و باهوش ترینش انتخاب میشه نهایتا.

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

لامصب کلن کاروان سراست دیگه😂🤣🤣🤣

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست