2777
2789
عنوان

اسم مذهبي مثه محمد ميزارين واسه پسرتون يا اسم ايراني ؟👶

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 66 پست
اسمی نیست که مثل فاطمه و زینب رایج باشه و کسی ناراحت بشه از گفتن واقعیت.من خودم اسمم عربیه خانواده م ...

ینی کلا به خدا ایمان نداری؟؟پس این همه نظم این دنیا هدفش چیه عزیزم؟!

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
عزیزم شما از کجا اعتقاد ۲۰ سال آینده ی بچه رو میدونی! شاید اون افتخار نکنه من دوست صمیمیم زینب بود، ...

عزیزم اولا توهین نکن. شما به اسم کسی که یه عده ای برای دفاع از حرمشون جونشونو دادن میگین زشت😐. دوستتون هم اگر اعتقادش بالا بود هیچ وقت خجالت نمیکشید همونطور که من اعتقادم بالاس و دوست داشتم اسمم زینب باشه نه بخاطر اینکه اسم الانمو دوست ندارم، به خاطر نگاه بعضی از افراد جامعه مثل شما به این اسم. قطعا تمام تلاشمو خواهم کرد فرزندم عقایدشو با مطالعه با فکر بدست بیاره مثل خودم . در اونصورت هیچ وقت خجالت نمیکشه و خیلی هم افتخار میکنه به اسمش

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مذهبی گذاشتم. امیدوارم اخلاق و درجاتش مثل هم نامش بشه ی بار رفته بودیم ی مراسم حاج اقا سخنرانی ...

اره والا منم زهرام شوهرم همیشه میگه خیلی برکت داری😅😅😅مامانمم میگه از وقتی رفتی خونه خودت برکت خونمون کم شد🙁🙁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من شغلم طوری هست که با بچه مدرسه ای زیاد سرو کار دارم

اکثرا اسماشون جدیدن و میبینم خیلی اسمای قدیمی و مذهبی و مسخره میکنن و این باعث لطمه روحی به کودک میشه

متاسفانه این مسئله حتی زمان ما هم اتفاق میفتاد و خیلی ها من جمله خودم دو اسمه شدیم

اسامی هم به وجود میان و از بین میرن

بهتره زمان نامگذاری به شرایط و جامعه ای که توش بچه دار میشیم نیم نگاهی داشته باشیم 

قرار شد بحث مذهبی نکنیم.

اوکی

دوست عزیزم فقط یک احتمال کوچیک هم بده که اسم هرکسی میتونه درسرنوشت آینده اون موثر باشه،اگه دوست داری ...

من ترجیح میدم نمونه خوبی از انسان# باشم واسه فرزندم و انسانیت و پاکی رو بهش یاد بدم و بعد به درک و شعور خودش اطمینان کنم تا بعنوان یه انسان بالغ دین، عقیده و راه زندگیشو خودش انتخاب کنه

عزیزم اولا توهین نکن. شما به اسم کسی که یه عده ای برای دفاع از حرمشون جونشونو دادن میگین زشت😐. دوست ...

عزیزم من نخواستم توهین کنم، شما ببخش اگه ناخواسته شده. دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم.

ولی من درکل نظرمو گفتم برای سوال استارتر.

فقط هدفم این بود بگم چه اسم مذهبی چه ایرانی لطفا بیشتر فکر کنید که بچه سرزنش نشه

اگه کامنتامو ببینی حتی نگفتم ایرانی بهتره یا مذهبی، فقط گفتم تو هردوزمینه هر اسمی جالب نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عزیزم من نخواستم توهین کنم، شما ببخش اگه ناخواسته شده. دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم. ولی من درکل نظ ...

خواهش میکنم❤

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اسمی نیست که مثل فاطمه و زینب رایج باشه و کسی ناراحت بشه از گفتن واقعیت.من خودم اسمم عربیه خانواده م ...

عجب جایی اتییست بودنتو اعلام کردی😁

ما را نگاه کن که به آزادی و سفره ای خالی قانعیم،اما آنها همین را هم قبول نمی کنند.شاید برای اینکه میدانند در آزادی هیچ سفره ای خالی نمی ماند.

من دوتاپسردارم که سید هستن اسماشون سید حسین وسیدعلی،سید روهم از بدو تولد گفتیم همه استقبال کردن وچندین مورد مشابه ماتقلید کردن برای تاکید سید بودنشون،من وهمسرم به خاطر ارادتمون به اهل بیت علیهم السلام این نامهای زیبا رو برای پسرامون انتخاب کردیم،وقتی نام کسی آورده میشه بالاخره تاحدودی اعتقادات ومنش زندگیش برای ماروشن میشه که انشاالله بااعمال خوب مبلغ خوبی برای شیعه باشن

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲