2777
2789
عنوان

روزه گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 45 پست
متوجه حرفت نشدم عزیزم.کامل توضیح بده

یعنی فشارت قرار بود بیفتهمون دشب میفتاد پس از اون نیست 

الان قندت افتاد ت

دراز بکش زیر پارت یه بالاش بزار تا قندت درست بشه

زیر لب هم سبحان الله گفتم باعث میشه  احساس تشنگی نکنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی، همین الان از ته دلت برام بخواه بچم دخترباشه،   خواهش می‌کنم ، مرسی

چشم حتما. اگه بهتر شد حالم موقع نمازمم دعا میکنم.شما هم که مادر شدی دعا کن برای خوشبختیم.چون نوزاد داخل شکمتت خییییلی پاکه.ممنون میشم اگر برام دعا کنی.به این دعا خیلی احتیاج دارم

بخاب پاهاتو بده بالا تا یکم حالت بهتر شه بهتر نشسته نمازتو بخونی بعدم همینطوری که گفتم دراز بکش بخ ...

ممنونم از راهنمایی هات عزیزم‌.بله چشم.ولی از همون اولم ماه رمضونا همین بودم.روزه قضاست

ممنونم از راهنمایی هات عزیزم‌.بله چشم.ولی از همون اولم ماه رمضونا همین بودم.روزه قضاست

از این ببعد روزه های قضاتو توی آخر آدر ماه بگیر یا اواسط دی ماه بگیر که راحتره من همیشه اینکارو میکنم

چشم حتما. اگه بهتر شد حالم موقع نمازمم دعا میکنم.شما هم که مادر شدی دعا کن برای خوشبختیم.چون نوزاد د ...

مرسی عزیزم، منم حتما دعات میکنم، انشالله آینده روشنی پیش روت باشه، خوشبخت بشی، هر چی از خدا میخای بهت بده عزیزم،  شوهر خوب، بچه سالم😍

خدایا آرزوی همه رو برآورده کن
همسر خوبو داده😂

اره.😁 من واست دعا کردم با جون و دل و سرسفره افطار.انشاا... حاجتت برآورده بشه عزیزم.اگه میشه شما هم برام دعا کن همسرم همسر خوبی برام باشه و زندگی‌ خیلی خوبی رو با هم داشته باشی.البته اگه دوست داشتی به خاطر دعایی که کردم ازت توقعی ندارم. 

اره.😁 من واست دعا کردم با جون و دل و سرسفره افطار.انشاا... حاجتت برآورده بشه عزیزم.اگه میشه شما هم ...

مرسی عزیزم ، خداروشکر که همسرت خوبه این خودش نعمتیه، انشالله باقیه زندگیت هم خوب باشه از ته دلم دعا میکنم برات  و برای همه 

خدایا آرزوی همه رو برآورده کن