2777
2789
عنوان

چیکارکنم خواهرم ازدستم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 78 پست

تو تشخیص دادی یا دکترش که شیزوفرنی داره؟ اینو تو نمیتونی بگیااااا

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
بردن كه دارو مي خوره

میگه از نت سرچ کردم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردیمش عزیزم .ولی نمیدونستم بیماریش چیه ازنت فهمیدم

نتو اصلا باور نکن.جاریم کلیه چپش خیلی ضغیفه تونت میخوند علایم دیالیز رو همه رو داشت فقط گریه میکرد باهم رفتیم دکتر مسخرمون کرد گفت ول کنین 

😭😭دیگه مثل قبل نمیشه

خیلی متاسفم عزیزم

اگه تشخیص پزشک اینه علایمش رو میتونه با دارو کنترل کنه

شیزوفرنی درمان نداره 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

لطفا خودتون براش تشخیص ندین متخصصا اون بیماری رو تشخیص میدن, خیلی از حالتها مریضیا به خاطر فشار عصبیه و به مرور زمان و دارو خوب میشه ببرینش دکترای خوب چندتا دکتر ببرین بلاخره یکیشون درمانش میکنه 

خیلیا تا اخر عمرش دارو میخورن اصلا اهمیتی نداره که بزار فقط حالش خوب باشه،دارو خوردن که سخت نیست عزیزم

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
نتو اصلا باور نکن.جاریم کلیه چپش خیلی ضغیفه تونت میخوند علایم دیالیز رو همه رو داشت فقط گریه میکرد ب ...

انشاالله ک اینطوریه ترخدابرام دعاکنیدخواهرم همش گریه میکنه میگه بدخترم دوست دارم دلم نمیخوادبمیرم😭😭دلم خونه براش😭😭

میشه بگین این بیماری چیه علامئش چیه؟

شیزوفرنی = جنون

در حالات مختلف 

اسامی متفاوت داره مثل پارانویا

توهم و هذیان از نشانه های اصلی بیماریه 

تشخیص ندادن واقعیت از غیر واقعیت علامت بعدی

یعنی پزشک نگفته؟!پس من درست فهمیدم

عزیزم بیماری وقتی انقدر مهم میشه حتما پزشک خانواده‌رو در جریان میزاره شما خودت نتیجه گیری نکن 

حتما زنگ بزنید رپرسید بیماریش حاده یا نه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))