2777
2789
عنوان

قیمت ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
همش کار دلالای بازاره خدا ازشون نگذره که خون مردم تو شیشه میکنن

نمی خواین تحریم ها رو باور کنید

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه ها خیلی ناراحت شدم ما قبل عید میخاستیم جک اس ۵بخریم خدود ۱۴۰اینابود مدل ۹۵ایند شوهرم نخرید گفت بعد عید صبر کنیم الان همین ماشین شده ۲۸۰ تومن کلا دور جک باید خط قرمز بکشیم

حالا از اونور ۲۰۶داشتیم قبل عید فروختیم الان پولمون دستمون مونده با این پول تیبا هم نمیتونیم بخریم

یعنی لعنت خدا واسه این دلالا

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی پایین نیومده ولی آرزو میکنم بیاد پایین چون بجای ماشین باید فرغون خرید

انشالله 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
نمی خواین تحریم ها رو باور کنید

چرا تحریم ها هستن ولی شما قبول کنید ۵۰ درصد تحریم باشه ۵۰ درصد مشکلاتم دلالای بازاره که از این موقعین سو استفاده میکنن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
كار دلال نيست خودت دولت ميخواد بره بالا

هر کسی تو سهم خورش این بازار آشفته میکنه یکی کم یکی زیاد ولی همه مقصرن

چرا تحریم ها هستن ولی شما قبول کنید ۵۰ درصد تحریم باشه ۵۰ درصد مشکلاتم دلالای بازاره که از این موقعی ...

تحریم چیه خواهرم

اختلاص کشورو از پا دراورد از خودی میخوریم

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
چرا تحریم ها هستن ولی شما قبول کنید ۵۰ درصد تحریم باشه ۵۰ درصد مشکلاتم دلالای بازاره که از این موقعی ...

دلالها کیا هستن؟ بیشتر نمیگم کاربری ام حذف میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
تحریم چیه خواهرم اختلاص کشورو از پا دراورد از خودی میخوریم

آخه گناه ما چی بود تو همچین کشوری بدنیا اومدیم

همش کار دلالای بازاره خدا ازشون نگذره که خون مردم تو شیشه میکنن

ربطی به دلالا نداره کارخونه ها تولید و فورش اوردن پایین تقاضا زیاده مردم خون باباشونو از دیگری میگیرن تنها کسی هم سود میکنه همین سایپا و ایرانخودرو چون تموم ماشیناشو پیش فروش کرده اونم به اسم حاشیه بازار و مردم سرشون کلاه بزرگی رفت

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
دلالها کیا هستن؟ بیشتر نمیگم کاربری ام حذف میشه

لایک

حالا خونه وماشین که دیگه هیچ

فقط دعا میکنم از گشنگی نمیریم چون اینجور پیش بره گشنگی هم در راهه